Toronto Newcomers
-
Пару раз покупал, норм
-
Думаете безопасно покупать билеты на самолет через trip.com? Купила вот
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Чи можливо хтось їде в Україну ближчим часом і зміг би взяти одну маленьку баночку таблеток ?
-
Привіт, чи хтось знає можливо в GTA є українська аптека? Підкажіть будь ласка
-
wawaa, тебя забанили (за что??)
-
З 1го ЧЕРВНЯ КІМНАТА на 3му поверсі $1100. Світла простора мебльована. Для однієї працюючої без шкідливих звичок особи. Lakeshore @ Kipling 4162598791
-
Ребята всем привет, есть тут таргетологи? Напишите в личку пожалуйста
-
Є Там не ресторан ) Доволі маленький заклад Є невеличка акуратна літня тераса Мені нагадало кафешку з рідного міста чимось Кафе - пекарня , вже приготовані хачапурі різних видів та хліб Шаурма та хінкалі з під ножа Мій чек був 58$ Брали : 2 хлібчика Хачапурі з сиром Хінкалі 6 штук Шаурма лардж Лимонад Боржомі Час очікування: як на мене був довгий, так як у нас обмежений ланч, то нам було це критично, але якщо сидіти там , то думаю це ок буде . Плюс мінус ми чекали хв 20-30 Тепер по їжі : напої думаю все зрозуміло Шаурма: + не звична, хоча я першу спробувала майже у 20, тому я не великий експерт)) достатньо мʼяса, можна самому обирати склад , порція величезна ( дійсно схожа на щось грузинське) Ми брали хачапурі-слойку маленьку , теж ставлю + Хрумке тісто у поєднанні з ніжним сулугуні Хінкалі ++ величезні, соковиті та з ароматною зеленню , я якраз декілька днів хотіла грузинську кухню, тому для мене це були, мабуть, найкращі хінкалі які я куштувала в Торонто, 20 хв очікування були варті того Хлібчик непоганий, але вже був твердуватий Ще колега брала такий ніби десертик ( завиванці з горішками з пісочного тіста) вони були також хороші , вона приносила подібні із сусіднього закладу , тут сподобались більше Загальне враження позитивне, я б повернулась ще ) Вийшло трішечки довго і нудно, але я обіцяла чесний відгук😄
-
TCL 50inch новый TV в коробке 300$