Toronto Newcomers
-
Wrap District is currently looking to hire new auto wrap installers. We are growing, and we are looking for installers to lead teams, or who are willing to learn and grow with the company. Our Ideal Candidate: - At least one year of experience with vinyl wrapping - At least one year of experience in the automotive industry - Passion for cars, car modification, and accessories - Knows how to disassemble and assemble cars - Hard-working, honest and punctual - Has their own vehicle - You must speak English For all our installers, we supply all the necessary materials and tools. We pay our installers based on project or piece completion. Experienced installers can make between $750.00-$1500.00+/week. We are located: at Dufferin and Finch/ North York www.wrapdistrict.ca Email us to service @ wrapdistrict.ca Thank you for considering us!
-
Или нахуй
-
Я занимаюсь ремонтом с опытом работы более 25-ти лет. Есть транспорт. Обслуживаю весь GTA. Я предлагаю: - бесплатную консультацию и оценку работы - разумные цены и гарантированное отличное качество работы. Ремонт ванной комнаты и кухни. - Монтаж гипса и штукатурки - Установка пола - Установка дверей - Краска - Внутренняя отделка Звоните, буду рад помочь! Гамлет - +1 (647) 879-3905
-
Привет :) По-прежнему продаю в связи с переездом: 1. Кальян avion stick R, калауд, чаша, эл печка 200$ 2. Новый запечатанный TV TCL 50’’ 300$ 3. 2 шуруповерта Ikea с зарядкоц за 50$ 4. Badframe tvin mellow новая 100$
-
Всім доброго дня! Компанія Limitless Auto Solutions пропонує послуги автомобільного механіка по всьому Торонто прямо до вашого дому🏡🚗 Наша компанія ремонтує та займається кодуванням автомобілей більше 15 років, тому ми вирішимо будь-яку проблему з вашим авто! Також, якщо у вас є знайомі які потребують допомоги з авто дайте нам знати, адже, після закінчення роботи ми віддамо вам 20% від нашої виручки!💰 За будь-якими питаннями звертайтеся за номером: 437 688 4882 ми працюємо 7 днів на тиждень⏰
-
Я звонила Они снова сделали кейс активным и деньги приходили