Toronto Newcomers
-
Привет :) По-прежнему продаю в связи с переездом: 1. Кальян avion stick R, калауд, чаша, эл печка 200$ 2. Новый запечатанный TV TCL 50’’ 300$ 3. 2 шуруповерта Ikea с зарядкоц за 50$ 4. Badframe tvin mellow новая 100$
-
Всім доброго дня! Компанія Limitless Auto Solutions пропонує послуги автомобільного механіка по всьому Торонто прямо до вашого дому🏡🚗 Наша компанія ремонтує та займається кодуванням автомобілей більше 15 років, тому ми вирішимо будь-яку проблему з вашим авто! Також, якщо у вас є знайомі які потребують допомоги з авто дайте нам знати, адже, після закінчення роботи ми віддамо вам 20% від нашої виручки!💰 За будь-якими питаннями звертайтеся за номером: 437 688 4882 ми працюємо 7 днів на тиждень⏰
-
Я звонила Они снова сделали кейс активным и деньги приходили
-
1 (877) 464-9675 На этот номер звонила ,это York region Да,просите и они подключат переводчика
-
Всем привет! Кто-нибудь ребенку продлевал Work Permit? Получили наконец новый паспорт (пока что без визы), думаю, как правильно подавать.
-
🎾Тренировки по теннису в Торонто🎾 Всем привет! Меня зовут Артём, я являюсь профессиональным тренером по большому теннису. Провожу индивидуальные и групповые занятия для взрослых и детей 🎾 📍Локации по всему Торонто ⏰Удобное для вас время 🏆Результат с первых занятий! Если хотите с пользой провести лето в Торонто - пишите 💪🏻 Все подробности в лс!
-
Всім привіт! Мене звати Настя Я викладаю іноземні мови - англійську 🇺🇸 і польську 🇵🇱 Заняття проходять онлайн Займаюсь і з дорослими, і з дітьми Індивідуальні і групові заняття Вартість індивідуального заняття - 22 канадські долари за 60 хвилин За більш детальною інформацією запрошую у приватні повідомлення ☺️
-
По Украине