Toronto Newcomers
-
Bayraktar⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋ⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋwrote on 13 Jun 2024, 13:39 last edited byДоброе утро Есть кто получал лайсенс на гидроцикл? Есть несколько вопросов
-
Пропоную роботу! Зарплата кожного тижня! Стажування оплачується! Не віддалено! За подробицями пишіть в ЛС
-
Можно цену и подробнее в личные сообщения
-
привіт) є вільна кімната в приватному будинку Поруч метро Jane/Runnymede, автобусні зупинки в усі напрямки міста. Для 1ї людини
-
Привіт всім) А ви можете накидати свого досвіду з цією будівлею? Vita on the Lake 70 Annie Craig Dr, Toronto, ON
-
Всім привіт! Відкривається набір на групи з художньої гімнастики для дівчат 3-10 років. 🩰 Художня гімнастика - це фундамент характеру людини, яка у майбутньому добивається своїх цілей, це зародження якостей лідера. Художня гімнастика- про впевненість , грацію, жіночність, пряму осанку та спину, гарну розтяжку, про почуття ритму, про роботу в команді , та впевненому почутті себе у соціумі. Кожне тренування складається з 3 частин: 1 розігрів / хореографія 2 вивчення елементів (робота з мʼячиками та обручами у форматі цікавої гри для дітей) 3 загальна фізична підготовка / розтяжка Розклад та локації : 📍Toronto (69 Yorkville Ave. M5R 1B8) Субота 15 червня 12:00-13:00 📍Mississauga (3413 Wolfedale Rd, L5C 1V8) Вівторок 18 червня 18:00-19:00 Перше зайняття безкоштовне 💝. Для запису, пишіть в особисті повідомлення, або у інстаграм ➡️ www.instagram.com/mariiasdq?igsh=Y3I3dzFmNm5vaG85
-
Мне интересно как оттуда люди добираются в даунтаун и мидтаун и как долго
-
ааа ну до норс йорка да, очень далеко. Я пару раз сьездила - не понравилось) каждый день бы точно не каталась и искала квартиру поближе к работе
-
Я просто оттуда до норз Йорка в субботу ехал 1:40, до финча. Поэтому и спрашиваю как оно каждый день
-
66 автобус до олд милл стейшн 10 минут, и там на метро 15 минут до бей утром/вечером в час пик автобус ходит каждые 10 минут, на выходных и днем раз в пол часа, и тут уже дольше добираться если пропустил
-
Ну в общем, проблема доехать именно до метро. А там уже норм. А бывает такое что утром нет места в автобусе?
-
но в даунтаун нет проблем добраться за 50-60 минут
-
Я сажусь почти на конечной, у меня - не бывает 😂 А так, по пути набивается полный, но я не видела чтоб кто-то оставался на остановке ибо не влез) Бывает что автобус не приезжает вовремя, но это редко.
-
Мне до даунтауна с норзйорка оказалось ближе на метро. Ну тоже зависит с какой части района ехать.
-
Спасибо за инфу
-
Продаю машину Mitsubishi Outlander 2008 року. 270000 км пробігу. Ціна 3000$
-
Добрий день. Може хто мав справу с тарганами ) Чим їх в Канаді травлять? Щось ефективне, але безпечне для котів.
-
Если рентовка, то это надолго
-
Співчуваю...
-
По досвіду з батьківщини можу сказати, що навіть якщо ви знайдете дієвий засіб, все-одно через якийсь час вони повернуться з інших секцій будинку, тому завжди легше самому з'їхати. Нажаль(
29 Jan 2023, 10:47
109242/115909
about 4 hours ago