Toronto Newcomers
-
Шукаю житло в Торонто. Кімнату або roomshering
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, где можно купить куртку зимнюю и обувь, не дорого или кто помогает приезжим по программе CUAET, организации. Спасибо.
-
В мене просили дію пл ще
-
Не подскажите название уколов?)
-
Доброго дня! Шукаю роботу адміністратора, працівника офісу, вчителя приватної школи і т.п. Про себе: вільне володіння англійською (28 років стажу викладання мови в університеті), базові знання володіння комп'ютером, досвід роботи адміністратора. Якщо хтось може допомогти, напишіть у приват., будь ласка!
-
Діскавері турагенція. Я відправляла через Чернівці. 2000 грн. + послуги пошти. Все зайняло 3 тижні.
-
Hone depot, fabric land, Walmart
-
Добрый день. Где можно покупать вещи для квартиры такие как шторы, постельное, посуда, кроме ikea?
-
Та не дорогая тут страховка, но насколько комфортнее ездить на машине
-
Иногда кажется, дешевле машину купить, а потом вспоминаю за стоимость страховки 😄
-
Да, за пределами Торонто вообще жах... В Воне свои, в Мисисаге свои...
-
И еще mi way
-
Это если одной транспортной компанией ездить. Тут с этим лично у меня путаница, ибо помимо ttc есть ещё go.
-
Але знай що проїзд це 2 години часу тому спокійно можеш пересідати з одного автобуса на інший., а водію в іншому автобусі покажеш паперовий квиток. Я говорю за Торонто. За межами міста не знаю.
-
Дякую Naty
-
Можна кеш але без решти 3,25 проїзд.
-
Я получала, трекер виден был в приложении укр почты, письмо шло месяц (но это была экспресс доставка)
-
Ребята, хто здає кімнату в районі Етобіко біля метро Islington з 1 грудня, потрібно дуже срочно
-
Срочно!
-
всем привет! кто летел из Варшавы Lot'om, что просят при посадке на самолёт, паспорт с визой и все??
29 Jan 2023, 10:47
10949/115821
18 minutes ago