Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Юра, ну дивіться: - Uber eats вам не підходить; - на логістику у вас немає канадських прав (full G); - будівництво теж не бажаєте; - а для офісної роботи не знаєте англійської. Раджу обрати професію, яка подобається і де хочете розвиватися. Подивіться, який скілів не вистачає, я розвивайте їх. Плюс вчіть мову. А поки раджу розглянути реалістичні варіанти, і почати працювати (звичайно, якщо у вас не мішок грошей з собою). Така реальність. З повагою
    1 Reply Last reply
    0
  • t425915403T Offline
    t425915403T Offline
    Юра
    wrote on last edited by
    Шукаю роботу в Торонто ‼️ Я з 🇺🇦 , мені 27 років, вмію водити машину. Готовий розглянути будь-яку пропозицію. Фізичної праці не боюся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Нужно делать новый паспорт и туда вклеивать новую визу, предварительно подавшись на нее из личного кабинета
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    chroma dental
    1 Reply Last reply
    0
  • t555353235T Offline
    t555353235T Offline
    Dashutka
    wrote on last edited by
    Добрий день. Допоможіть будь ласка, хто має інформацію. У мене закінчувався паспорт (вчора я його продлила), а віза теж була до кінця закінчення паспорта. Хто знає де і як можна продовжити термін візи ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t352699825T Offline
    t352699825T Offline
    Valeria H
    wrote on last edited by
    Я тоже знаю такое, но там стыковка коротка, они не получают багаж и не выходят, поэтому вопрос
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July
    wrote on last edited by
    Всегда в первом аэропорту Канады он получается, насколько я знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t352699825T Offline
    t352699825T Offline
    Valeria H
    wrote on last edited by
    Всем привет! Ребята, кто знает: подруга летит в Ванкувер, брала прямой рейс, но поменяли и будет пересадка в Монреале. По там стыковка короткая, без чекина. В этом случае где получать ворк пермит? Уже в Ванкувере?
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July
    wrote on last edited by
    Платим за лагеря, в примерно 300 уе в неделю, Торонто, Но перед тем как переезжать сюда я ознакомилась со стоимостью садов и лагерей заранее)))) вариантов понизить стоимость я не знаю кроме как быть канадской мамой одиночкой(то есть иметь Пр или гражданство )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Мы живем в Гамильтоне и тут есть recreation centres, в которых по Cuaet можно получить место с огромной скидкой. Выходит долларов 20/за 5 дней. Это считай даром. Думаю, в Торонто тоже можно найти такие программы. Но. Надо ли оно? Я-то думала, что это как детский лагерь, и моя дочь знакома с детскими лагерями, где и программа на целый день расписана и развлечения, и отдых. Здесь было что-то непонятное: дети целый день сидят в спортзале. Без каких-либо развлечений. Есть мячи, скакалки, но нет того, кто сможет организовать игры и занять детей. Просто сидят/лежат на полу, общаются. Кушают там же, сидя на полу (кушают то, что я дала с собой из дома). Раз в день их вывели плавать в бассейн. Все. В общем моя дочь пришла домой в слезах и попросила больше ее туда не водить. Моя работа позволяет не думать о том, куда деть детей на каникулах. Я в этот лагерь отправила их чтоб им просто нескучно было, но что-то пошло не так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max Sevik
    wrote on last edited by
    Дзвонив на той неділі в одну із них. Приймають в будні, попередній запис. Ціна з аналізом крові та рентгеном 630 злотих. Їх мед.комісія підходить в тому числі для Канади. З документів сказали потрібний тільки зак.паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1989576256T Offline
    t1989576256T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Доброе утро ⚡️Скажите пожалуйста, можно пройти в Варшаве медосмотр ? ⚡️Медицинская комиссия, пройденная, где-либо в другом месте,  будет признана? ⚡️Какая медформа Cuaet для прохождения медицинской комиссии должна быть?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1369287194T Offline
    t1369287194T Offline
    SABO
    wrote on last edited by
    Ну, якщо бажаєте, можете спочатку в Київстар позвонити, але це не обов'язково. Звісно йдіть в ту компанію, в якій хочете щось купити. Хочете перейти в Роджерс - йдіть в Роджерс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Одразу до Rogers?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1369287194T Offline
    t1369287194T Offline
    SABO
    wrote on last edited by
    Йдіть фізично до представника потрібної вам компанії - переносять номер .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1065808614T Offline
    t1065808614T Offline
    таня таня
    wrote on last edited by
    Доброго дня Будь ласка підкажіть надійну агенцію,яка займаєця вклейкою віз,заздалегіть дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Подскажите, если у меня оператор Chatr, несколько дней. Могу ли я изменить на другий Rogers. И как это сделать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5353514514T Offline
    t5353514514T Offline
    Adzhi”
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, по приезду в Канаду какие документы нужно оформить детям 14 и 8 лет?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1813863214T Offline
    t1813863214T Offline
    Иван
    wrote on last edited by
    на сайтi проводилися роботи i проблеми с вiдображенням заявок були у всiх. зара уже все добре, перевiрте в аккаунтi
    1 Reply Last reply
    0
  • t1054688252T Offline
    t1054688252T Offline
    Consaider
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як мені поступити в моїй ситуації. Сподіваюся, що серед з’являться небайдужі й зможуть мені дати хоча б якусь пораду. Мені повних 16 (через місяць 17). Я наразі перебуваю тимчасово сам без батьків та родичів в Європі – усі залишилися в Україні. До Канади планую їхати один. Маю інформацію, що сам їхати право маю, але для перевірки до вильоту потрібен дозвіл двох батьків. В перших числах жовтня я подався на отримання візи у IRCC. Пізніше 8-го я отримав лист про «успішну подачу заявки». Це було останнє оновлення на порталі. Мене це почало хвилювати: а що, якщо я зробив помилку при оформленні (наскільки я пам’ятаю, я вибрав «робочу візу» але це лише здогадки. В особовому кабінеті цієї інформації немає). Протягом наступних місяців я намагався зв’язатися з довідковою службою IRCC. Через телефон додзвонитися так і не вдалось. Я заповнював різні «екстрені» й звичайні форми й потім отримав відповідь. В ній йшлось про те, що мене внесли в якийсь екстрений список очікування й допоможуть мені ближнім часом. То був листопад. Відповіді так і немає… Але! Кілька днів тому я вирішив черговий раз перевірити IRCC на наявність повідомлень, і там я помічаю, що уся інформація про заявку на візу відсутня! Й повідомлення теж! На щастя, я маю збережені листи з даними про подачу заяви та з цим звернувся до підтримки. Тепер питання: Чи варто мені наново оформити заявку? Думав, можливо навіть краще від ім’я батька і щоб він вказав мене як свою дитину (він заповнить з України). Проте в той же час під час оформлення форми для отримання візи в IRCC нічого негативного не пише при вибору віку «16». Тільки зазначається, що мені буде необхідний дозвіл двох батьків. Тобто очевидно, що маю право подаватися на візу сам. Допоможіть, будь ласка! Я вже заплутався й сам не знаю, що мені робити. Просто глухий кут. Можливо, у когось є власний досвід, подібний до моєї ситуації. Буду дуже вдячний. Дякую!!!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags