Toronto Newcomers
-
@yevhenmiahkov но к нему запись за несколько дней
-
Добрый день, не подскажете, а в католический школах есть уроки полового Воспитания или чего то про лгбт?
-
Нема. Проте підкреслюється, що всі люди - різні. І не можна нікого дискримінувати
-
Спасибо! Стало интересно, все ещё не можем определиться, какую школу выбрать 😅
-
ми не ходили в католичну. діти пішли в звичайну, всим задоволені. а от знайомі віддали діток в католичну, вони вже її закінчили. то мама цих діток говорить таке: "я не знаю що там говорили моїм дітям про Бога, але мене лякає те, що мої діти після католичної школи перестали в нього вірити. я шкодую що віддала туди дітей". це просто одна реально думка мами, діти якої пішли в школу католичну в 10 років, сьогодні вони навчаються вже в універі. але такий відгук мама залишила про навчання в цій школі
-
А мої діти ходять в католицьку школу. Пішли туди після звичайної. І всім задоволені. І я працюю в католицькій.
-
Чим мені подобаються католицькі школи в порівняння зі звичайними, принаймні в нашому районі: менші класи, краща дисципліна, національний контингент дітей
-
Текст скопійовано та трішки видозмінено 🙂 Продаю квиток 🎫 на стендап Слави Комісаренка 🎤 Була на його стендапі того року і було супер🔥 📆Дата: Неділя, Jun 30 2024‼️ 📍Адреса: Queen Elizabeth Theatre, 190 Princes' Blvd, Toronto, ON ⏰Час: Doors 7:00pm, show starts at 08:00pm Ціна: 💵$70 (в приват можу кинути чек) Оплата etransfer. Пишіть в приват кого цікавить 🫶🏼 Дякую! Із бонусів , можливо для когось мінусів - будете сидіти поряд зі мною 😂 можна використати шанс безкоштовної консультації та подарункової щітки
-
Предложи коту
-
У меня дежавю просто 😊