Toronto Newcomers
-
я сейчас тут. однозначно лучше монреаля. мило, аккуратно, уютно, красивенько, но очень мелко. старый город размером с наперсток. очень. распиаренный маркетинком кусочек старого города, который за пол дня ножками можно весь обойти. рестораны с хорошими поварами, подаюшие дефлопэ за 100$. для смены картинки подойдет. ожидать эффекта парижа, рима, барселоны, та даже праги не стоит. скучно? езжайте, 2 дня с головой прям. второй раз? нет, спасибо
-
букинг. очень сомневаюсь, что такой найдете, чтоб и бутик, и со спа. тут отели в приниципе ужас ужасный, или за 500$/ночь немного получше. отели в канаде печальные за дурные деньги. для того, чтобы посмотреть город, удобнее селиться в downtown. ну а смотреть особо нечего- зайти в собор, biodome,пройтись по набережной, поесть круасанов и как бы все. любители джаза приезжают раз в год на музыкальный фестиваль
-
В іншому чаті якось дівчина дуууже детально описала свої рекомендації, я навіть зберегла собі) Сподіваюсь ок, якщо я поширю скріном?
-
була там пів дня, склалося враження, ніби я десь в маленькому містечку в Німеччині, типу, Бонн (у Франції ще не була 😄). старе місто маленьке, але погуляти і подивитись - кайф. певна, що приїду ще, але маю сумніви, що більше, ніж на 2-3 дні) Монреаль - для мене схожий на Краків чи Львів. так само була там пів дня. найяскравіші враження - це Біодом та Базиліка. щодо ресторанів - я думаю, в будь-якому смачно, бо ми заходили за принципом: «о, пішли сюди»)) було смачно) до речі, у Квебеці в центрі міста біля Fairmont є Bistro 1640, там афігєнний цибулевий суп 😍 (я не люблю цибулю, а тут була неймовірно вражена смакотою) ну, і з цитаделі гарний вид відкривається)
-
Привіт! Сьогодні МОНАТІК!! Двері о 19.00 концерт о 20.00 В події помилка НЕ 21.00 а 19.00 До зустрічі! facebook.com/events/s/m-o-n-a-t-i-k-toronto-north-am/1154424059303398/
-
Монреаль - місто музики, прекрасної франзуцької (і не тільки) кухні, європейської архітектури, а ще спокійне місто із розміреним ритмом. Гарний панорамний вид на місто (особливо ввечері, влітку, в червні, здається jazz festival проходить, Notre-Dame Basilica Montreal, багато архітектурних шедеврів та історичних місць. Радив би взяти екскурсію, якщо цікавить історія/культура. Списків місць/restaurants to visit дуже багато в інеті, тому просто радив би вибрати, що подобається. У Монреалі гарний вайб, чимось мені особисто Львів нагадує (свій шарм, гастро заклади, джаз, архітектура, своя мова (у Львові свій діалект) та традиції)