Toronto Newcomers
-
Гайз до кінця цього тижня 30% прибутку від всіх щіточок-курапрокс передаємо в Охматдит‼️ Тому хто хотів придбати і вагався, зараз саме той момент Ви одночасно принесете користь своєму організму і зробите добру справу 🥹🤍
-
Пишіть в особисті локацію Я складу графік по районам і після роботи на протязі тижня завезу
-
Я беру тепер точно
-
В ці райони я зможу підвезти, доставка безкоштовна
-
Я привезу , тільки якщо не екстра далекий район якийсь Центр, етобіко, місісага, мідтаун та норс йорк
-
По 10 баксов? А как забрать?
-
Ищу комнату в торонто (девушка студентка) с кошкой. Пожалуйста пишите у кого есть какие либо предложения.
-
Сьогодні о 19.00 за адресою 60 St Clair Ave West, всі будемо на мітингу. Брати з собою: 🔵фото, плакати, 🔵іграшки 🟡 🇺🇦🇨🇦прапори та прапорці 🟡 одягати по можливості футболки Home або інші українські хто має. Хто може роздрукувати фото ? @everyone В сторі у свіх мітинг та подія ? В події всі деталі. 🙏 ставте подію. Якщо будуть зміни- все буде в події. facebook.com/events/s/stop-russian-terror-rally/497228316138578/
-
Виправте адресу, будь ласка. Має бути East
-
Доброго ранку всім, підкажіть будь ласка, якщо є направлення лікаря, чи можна купити в Торонто L-тероксин в аптеках , бо вони пропонують якийсь свій препарат. L-тероксин німецький препарат, чи можуть тут бути нім аптеки можливо, чи в наших аптеках, чи як знайти німецький...
-
это тот же препарат, что и эутирокс, другой производитель, тоже бренд, не генерический. эутирокса в канаде нет, тк есть синтроид
-
Я не експерт в цьому, але погуглив - судячи з усього, "L-" означає "Levo", а "тероксин" - "thyroxine"
-
Спасибі що поділились
-
Добрый день! Девочки, вопрос к вам) Подскажите, пожалуйста, хорошего мастера маникюра в районе Маленькой Италии/Португалии в Торонто 🙏
-
эутирокса нет в закупках для заказа. не бьется din номер. короче, по простому - он зарегистрирован в канаде, но его не поставлют поставщики. синтроид - идентичный препарат эутироксу
-
Спасибо большое, что уточнили по их канадському препарату. Нам почему то еутирокс не подходит, а только l-тероксин немецкий, не можем его тут найти
-
л-тироксин, эутирокс, синтроид это абсолютно одинаковые препараты. у них одинаковое действующее вещество: левотироксин. в канаде синтроид, пробуйте
-
спасибо большое, надеюсь нам тоже подойдет
-
Ищем собак-моделей на груминг! Оплата за материалы: 20$ Требуемые породы: йорки, мальтезе, пудели, мальтипу. Локация: 3241 Yonge St, Toronto, ON M4N 2L5📍 Пожалуйста, свяжитесь с нами для получения дополнительной информации. 📞 +1 (437) 733-8821
-
Кто тут у нас спортсмен? Отдам, жалко выкидывать, все полное почти) только сегодня) Downtown Toronto
29 Jan 2023, 10:47
109948/116573
7 minutes ago