Toronto Newcomers
-
Там є певна кількість годин які мають бути відпрацьовані Також послухаю
-
Или одну
-
Я две недели
-
Ось і хотілось би щоб хтось розповів свій досвід
-
Так і можна коли не з своєї вини або скоротили або захворів більше 7днів це я тільки читала
-
В лс напиши Щоб не смітити тут
-
Ти онлайн подавався?
-
Ну а че
-
Багато 🥲
-
А як впливає на Pr , в плані experience?
-
Що саме? Це ж страховка по роботі, не думаю що це має якийсь вплив
-
Можете тут написати також цікаво
-
Доброго дня, Шановні Українці, CCS запрошує Вас на Інформаційну сесію Допомога та підтримка для Українців в Онтаріо, яка відбудеться у найближчий вівторок 13 серпня 2024 року о 18:00 онлайн через Zoom. На сесії ми роздивимось такі питання: Що таке Emergency Assistance -Екстренна фінансова допомога, хто на неї може подаватись, і які є нюанси при подачі Що таке безкоштовна стоматологія для діток, хто кваліфікується на програму Які критерії і як оформити знижку на електроенергію Програма знижки на проїзд - де подавати заявку, скільки вона буде діяти Огляд роботи Фуд банків - як почати користуватись ними Сесію проводитиме працівник з адаптації та облаштування Анастасія Власенко. Як ви знаєте, всі послуги котрі надає Catholic Crosscultural Services, фінансуються від Держави і є безкоштовними для вас. Будь ласка, діліться цією інформацією з друзями та знайомими. Будь ласка, зареєструйтеся заздалегіть, і вам прийде посилання на підключення до сесії - us06web.zoom.us/meeting/register/tZIodu2prjgpGNFh3fZuUCOlcUToF61ucM73 Welcome! You are invited to join a meeting: Support and Benefits for Ukrainians in Ontario - Anastasiia. After registering, you will receive a confirmation email about joining the meeting. Welcome! You are invited to join a meeting: Support and Benefits for Ukrainians in Ontario - Anastasiia. After registering, you will receive a confirmation email about joining the meeting. us06web.zoom.us Побачимось, З повагою, Anastasiia Vlasenko, Settlement Worker - Ukrainian Speaking| Catholic Crosscultural Services 164 Queen St. East, Suite 306, Brampton, ON L6V 1B4 Tel: 647.564.9789| 905.457.7740| Fax: 905.457.7769 |avlasenko@ccscan.ca www.ccscan.ca
-
50 cad
-
Я працюю як window cleaner , взимку подаюсь на employment insurance та отримую 2020$ на місяць чистими нічого не роблячи. Минулої зими мені схвалили 21 тиждень виплат. Ця держава - казка🤩
-
Ищу людей для заработка на p2p Готов научить новичков и людей без опыта.Профит 5-6% До 4 человек.Будем работать за %.По деталям в лс
-
Добрый день, хотел бы узнать при везде обратно в Канаду, нужно ли брать с собой документ на разрешение работу или достаточно вклейенной визы?
-
Нужно обязательно, ворк пермит взять.
-
А вы с украины лететь будете?
-
Нет с польшы
29 Jan 2023, 10:47
110768/115827
about 2 hours ago