Toronto Newcomers
-
всім привіт) продаю свій телефон iPhone 13 128GB червоного кольору $450 ТІЛЬКИ ТЕЛЕФОН без коробки та шнурка батарея 89% все працює, все ок 👌 на телефоні наклеєне скло захисне, можу додати ще чехол, що на фото) більш детально радо відповім в особисті повідомлення 💕
-
Привіт дівчатка можливо хтось робить брові потрібно на сьогодні?)
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка якщо призначили аналіз крові, де можна його здати
-
t.me/ukrainianprofi
-
спитайте тут
-
Спасибі за підказку!
-
У Lifelabs можете зробити апойнтмент
-
Дякую
-
@SuziG7
-
спитайте у цієї дівчинки, вона робить дуже красиві війки, може знайде час Вам і на брівки
-
Обычно вам дают бумажку с направлением и это обычно lifelabs. А с ней уже делаете аппойнтмент
-
за пару дней тех могут прицепиться в итоге
-
Добрый вечер) Такой вопрос, может кто знает Мне нужны справки о несудимости с Германии и Украины. Я как раз еду и туда и туда, поэтому могу взять их на месте Будут ли они действовать если допустим я возьму за пару дней до отъезда, или принципиально чтоб я не была в тех странах вообще и брала через консульства?
-
Поняв Спасибо)
-
Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина , і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна ЛОКАЦІЯ, 2 хв. пішки від станції KEELE (район HIGH PARK). Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 150 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️ Чекаю на тебе! 👋
-
В Онтаріо є безкоштовна юридична консультація українською від Pro Bono Ontario. Тримайте номер телефону: 1-877-873-7875 12:00-17:00 пон-п'ятниця
-
Доброго вечора, не можу знайти, хтось в групі питав що все зробив для pr, але викрали телефон за паролями. Виявляється в Торонто є безкоштовно юридична служба по всім питанням, туди важкувато дозвонитись, але вони перезвонююиь і реально підказують
-
Anna, спам тут запрещен (что за??)
-
Терміново треба гінеколог і є проблема. Можливо, знаєте українськомовного або хорошого гінеколога. Даже прошу🙏🙏🙏😭
-
Greetings to all 👋 I am looking for people from Canada who need a job🇨🇦🍁 Remote work, you can work from home 🏠 To work, you must be a resident of Canada, as well as a computer or phone 📱🪪 Please write in private messages ✏️
29 Jan 2023, 10:47
110844/116708
18 minutes ago