Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nati Nati
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо я пропустила візит до лікаря спеціаліста, чи можна буде знову записатись, і чи буде мені якийсь штраф за це? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t620699397T Offline
    t620699397T Offline
    Anastasiia Prozor
    wrote on last edited by
    Добрий день! Я загубила свою фізичну українську сім-карту, а електронну телефон не підтримує. Чи є в Торонто магазин, що продає тарифні плани з українськими сім-картами? Або хтось особисто привозить? Підкажіть, будь ласка, бо скоро їхати додому в Україну, страшно залишитися без зв'язку на шляху з Варшави до Києва🫠
    1 Reply Last reply
    0
  • t571252628T Offline
    t571252628T Offline
    Yulia🤍
    wrote on last edited by
    Продаю 3 барних стула — по 20$ кожен. Розташування: Даунтаун, метро Spadina. Для деталей телефонуйте: +16475541269.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Всім привіт! 😊 Мене звати Даніл, я займаюсь просуванням бізнесів у FB & Instagram, маю більше 300+ успішних кейсів, щомісяця роблю прибуток своїм клієнтам у 30к$ Надаю такі послуги: • Таргетована реклама • SMM ведення вашої сторінки • Створення сайту для вашого бізнесу • Гугл реклама Кому цікаво збільшити кількість та отримати нових клієнтів вже за 3 дні, звертайтесь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1018744708T Offline
    t1018744708T Offline
    GL
    wrote on last edited by
    Без подставы просто интересно почему люди которые продвигают чьи то бренды и товары не продают свои. Они же видят прибыль, разбираются в рынке знают инструменты рекламы. Ведь это больше прибыли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Кожна на людина займається своєю справою в якій вона спеціалізується
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Я маю інсташоп, цього достатньо ? Чи мені потрібно ще зайнятись продажем генераторів чи зайнятись вантажоперевезеннями?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Чому Ресторатор не працює на будівництві? Можна ж більше заробляти працюючи на двух роботах
    1 Reply Last reply
    0
  • t1018744708T Offline
    t1018744708T Offline
    GL
    wrote on last edited by
    Ну ты понял что я имею ввиду :) в таргетенги схожая ситуация ? Если клиент прийдет откроет все карты то есть ли вероятность что таргетолог ( не про тебя а в целом ) может увидеть как работают продажи на этом рынке и фактически слизать готовое бизнес решение ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Але для цього не треба мати кол центр, достатньо розбиратись в маркетингу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Так і треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t1018744708T Offline
    t1018744708T Offline
    GL
    wrote on last edited by
    Не совсем. Я про другое: вот у меня знакомый имеет кол центр и к нему обращаются клиенты, он видит покупательскую способность своих клиентов понимает на какую аудиторию они Продают и даже больше: он понимает приблизительный доход от их же дейтельности. Фактически он за деньги которые получает от клиентов начинает разбираться в их бизнесе. Он конечно красавчик - он проанализировав так начал заниматься продажами аналогичных товаров ))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t308482540T Offline
    t308482540T Offline
    Olesia V.
    wrote on last edited by
    та, будь ласка, хай копіюють) але крім знань, як запустити рекламу, потрібно мати знання та досвід, щоб зрозуміти, куди приведе ця реклама і які будуть результати. і, якщо вони будуть не ок, потрібно знати, де причина і як виправити. наприклад, перед продажем своїх послуг я проводжу безкоштовну 30хв консультацію. під час цієї консультації я можу допомогти налаштувати рекламу, показати, що і куди натискати. але замовник вже сам має займатися оптимізацією. а це вже те, що не вийде «повторити», який би попередній кейс не був афігєнним))
    1 Reply Last reply
    0
  • t670793193T Offline
    t670793193T Offline
    Ваня
    wrote on last edited by
    Всем Здравствуйте! Набираю в команду заинтересованных людей в дополнительном доходе, от 18 лет, писать в лс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня А
    wrote on last edited by
    Доброго Дня Здається 1bedroom Latge будуть здаватись з 1вересня! Є балкон. Дитячий майданчик із парком за будинком зразу Хороший тихий район та затишний будинок Етобіко Berry Road Близько школа автобус зупинка зручна розвʼязка
    1 Reply Last reply
    0
  • t1068784814T Offline
    t1068784814T Offline
    Влад Олегсон
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/live/6_jIEX6trKg?si=Ll69uNUFYxJT_6iX
    1 Reply Last reply
    0
  • t623053074T Offline
    t623053074T Offline
    Юля
    wrote on last edited by
    Але ж рекламувати бізнес то інше. Щоб продавати, треба виробити або купити деінде, треба склади, логістика, комунікації зі споживачами. Не всі люди хочуть працювати в продажах. Так само як не всі компанії мають свій рекламний відділ - дешевше зарплати комусь за outsourcing. Бо неможливо знайти й вміти все. До того ж рекламний ринок дуже стрімко розвивається, і щоб бути в курсі всіх новинок, треба займатися лише цим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nati Nati
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо я пропустила візит до лікаря спеціаліста, чи можна буде знову записатись, і чи буде мені якийсь штраф за це? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня А
    wrote on last edited by
    Доброго Дня Здається 1bedroom large будуть здаватись з 1вересня! Є балкон. Дитячий майданчик із парком за будинком зразу Хороший тихий район та затишний будинок Етобіко Berry Road Близько школа автобус зупинка зручна розвʼязка Фото скину в пп!
    1 Reply Last reply
    0
  • t853855056T Offline
    t853855056T Offline
    Валерия Задорожная
    wrote on last edited by
    Розпродаж речей Від 5 до 10 cad максимум Пишіть у приватні кину фотки
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.