Toronto Newcomers
-
Подскажите, если у меня оператор Chatr, несколько дней. Могу ли я изменить на другий Rogers. И как это сделать?
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, по приезду в Канаду какие документы нужно оформить детям 14 и 8 лет?!
-
на сайтi проводилися роботи i проблеми с вiдображенням заявок були у всiх. зара уже все добре, перевiрте в аккаунтi
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як мені поступити в моїй ситуації. Сподіваюся, що серед з’являться небайдужі й зможуть мені дати хоча б якусь пораду. Мені повних 16 (через місяць 17). Я наразі перебуваю тимчасово сам без батьків та родичів в Європі – усі залишилися в Україні. До Канади планую їхати один. Маю інформацію, що сам їхати право маю, але для перевірки до вильоту потрібен дозвіл двох батьків. В перших числах жовтня я подався на отримання візи у IRCC. Пізніше 8-го я отримав лист про «успішну подачу заявки». Це було останнє оновлення на порталі. Мене це почало хвилювати: а що, якщо я зробив помилку при оформленні (наскільки я пам’ятаю, я вибрав «робочу візу» але це лише здогадки. В особовому кабінеті цієї інформації немає). Протягом наступних місяців я намагався зв’язатися з довідковою службою IRCC. Через телефон додзвонитися так і не вдалось. Я заповнював різні «екстрені» й звичайні форми й потім отримав відповідь. В ній йшлось про те, що мене внесли в якийсь екстрений список очікування й допоможуть мені ближнім часом. То був листопад. Відповіді так і немає… Але! Кілька днів тому я вирішив черговий раз перевірити IRCC на наявність повідомлень, і там я помічаю, що уся інформація про заявку на візу відсутня! Й повідомлення теж! На щастя, я маю збережені листи з даними про подачу заяви та з цим звернувся до підтримки. Тепер питання: Чи варто мені наново оформити заявку? Думав, можливо навіть краще від ім’я батька і щоб він вказав мене як свою дитину (він заповнить з України). Проте в той же час під час оформлення форми для отримання візи в IRCC нічого негативного не пише при вибору віку «16». Тільки зазначається, що мені буде необхідний дозвіл двох батьків. Тобто очевидно, що маю право подаватися на візу сам. Допоможіть, будь ласка! Я вже заплутався й сам не знаю, що мені робити. Просто глухий кут. Можливо, у когось є власний досвід, подібний до моєї ситуації. Буду дуже вдячний. Дякую!!!
-
Всем привет, может кто-то сталкивался. У меня есть действующая тур.виза в Канаду (получена до войны) но нет возможности выехать в связи с военным положением можно ли податься по CUAET с целью получения work permit / letter of introduction ?
-
А для жінок є вакансія?
-
Доброго вечора! Підскажіть будь-ласка як Ви вирішуєте питання де та с ким залишати діточок в період канікул? Знаю про платні місця, але їх вартість дуже висока. Можливо є можливість знизити вартість або варіанти доступніші по ціні. Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію 🙏
-
Вот тоже интересуюсь. Еще б сделать это все по страховке с работы
-
Спасибо
-
www.infoprocedures.com/documents-accepted-as-proof-of-address-in-canada/
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста примеры документов для подтверждения места жительства (Для получения SIN number онлайн)
-
Не совсем так как спросили, но у меня счета в 2 разных банках, удобно тем что лист больше сумарно, CIBC и Стаси поприятнее, но плюшками нужными мне от BMO тоже пользуюсь
-
Всем привет
-
Да, но если успеете перенести, то все в порядке
-
вроде еще успеваете попробуйте
-
Хто знає Укр ветеринара в торонто?
-
Спасибо! Уже завтра экзамен, не успеваем перенести
-
Вообще не проблема.