Toronto Newcomers
-
Я навпаки туди всіх закликаю🤣 можливо поділитись контактом мого агента? Він коли мені підвищили виправив все
-
Спасибо, пытаюсь от них уйти 😂
-
Intact
-
Платежи очень различаются в зависимости от покрытия, машины, стажа, района проживания, целей использования и кучи других параметров, от 200 до 500 баксов в месяц. У многих на сайтах можно посчитать квоты, попробуйте
-
Спасибо, Закончился очередной год, и страховая продлила автоматом, получилось почти в 2раза дороже, почти 400. Начал смотреть цены и пока ниже 300 никто не предлагает)) вот решил здесь спросить
-
Economical 224, но это так не работает, название и сумма платежа. Подавай во все и смотри где лучше будет.
-
Кому не трудно, накидайте пожалуйста название страховой компании для машины и месячный платежи Спасибо! #автостраховка#страхование#car insurance#
-
Доброго дня.Чиє тут електрики?
-
✨Зустріч українських мам з їх дітками!✨ 📅 21 вересня, 10:00 am- 12:00 pm 📬 Marine Parade (lakeshore and park lawn)за рестораном Eden, біля фонтанчику ( фото локації прикріплено) Ця зустріч - можливість познайомитися та гарно провести час матусям та їх діточкам. Пікнік зі снеками та дрінками для наших діток та мам ✅ Різноманітні ігри для діток✅ Фотограф, яка зробить гарні знімки на памʼять ✅ Приємна компанія дівчат, так цього бракує✅ Можливість познайомитися, знайти друзів та поділитися досвідом материнства ✅ Ціна : 30 CAD Дівчатка є лише 20 місць , пишіть хто зацікавлений і ми чекаємо вас на нашому івенті 🫶 Пишіт мені в приват або на номер 647-220-21-38 і я забронюю вам місце🪄 З нетерпінням чекаємо зустрічі✨
-
Добрий день! Шукаємо сімейного лікаря, можливо у когось є контакт або ви знаєте де є вільні місця? Дякую)
-
Точно розкладається (ці пластмасові зажими розкручуються і верх знімається)
-
Ничего сложного
-
18.09 job fair
-
Надо чуть пое*** с этим но всё разбирается
-
Но те кружочки внутри это замок. Туда шестигранник вставляешь и крутишь
-
Я вас обрадую или расстрою
-
Мені сказали, що основа не розкладається
-
Что это за основа такая? Если не секрет, можно фото угла одного изнутри
-
ми їхали з ним, тому що він би не впорався сам. за ще одну людину треба було б доплатити, а йому ще й знайти цю людину)) але якщо одна людина впорається то я думаю можна й так.
-
О точно Я і забула за цей додаток А підскажіть, будь ласка Ви наймали людину і вона забирала річ з точки а і привозила до вас ? Чи вам необхідно було їхати з ним до точки а?
29 Jan 2023, 10:47
111222/116576
about 3 hours ago