Toronto Newcomers
-
Хіба не простіше його розібрати (на крупні частини), перевезти і знову зібрати?
-
А юхаул не доступний потрібного розміру
-
Чи є у когось з наших трак хто може допомогти перевезти ліжко ? Основа не поміщається у моє авто
-
Я загубила посилання на довідку про несудимість канадську Відправте будь ласочка Буду вдячна
-
У фб є група через яку можна замовити ліки з України
-
Ищу тех кто будет идти на Sepultura/ Obituary
-
Здається в ОРЕНДУ готове робоче місце для майстра Манікюру 💅 та педикюру 📍Локація Downtown За деталями пиши на сторінку або у Приват . www.instagram.com/toronto_beauty_community?igsh=ZXJ0dmF2dHJjYWdk
-
Там ще страховка виростає
-
Прийдется считать бокалы заново
-
Тут вопрос в другом, что это за вино 5%? Обычно около 12 вообще-то
-
Главное фокус навести
-
Удивительно как после бутылки вина можно вообще что-то делать , не говоря уже о вождении
-
Всем привет! Есть ли у кого-то родственники/друзья под защитой в Чехии, которые получили канадскую визу находясь там, и потом Чехия отказала в продлении статуса из-за наличии визы в Канаду? Напишите, пожалуйста, вдруг есть опыт апелляции
-
Хто має досвід з вивезенням за кордон більше 10000 канадських доларів та декларуванням грошей при перетені кордону?
-
Є знижка на проїзд у всіх містах GTA. Програми різняться від регіону. Наприклад, в Торонто потрібно або відповідати доходу (~20к), або отримувати емердженсі ассістанс. А от в Міссіссазі для куаетчиків дохід можно не підтверджувати. Якщо потрібна допомога з оформленням - звертайтесь, ще працюю з цим.
-
Треба показати документ (ми показували закордонний паспорт), щоб довести що дитині до 12 років, і вони продадуть пільгову карту яка буде безкоштовна у GO train, та дешевша у інших видах транспорта. Ми купляли у Shoppers Drug Mart
-
До 12 років безкоштовно, але не знаю, чи треба якісь підтвердження. До 19 ціна нижча з дитячим Presto. Купити можна у Shoppers drug mart, але не знаю, чи в усіх. Ще пишуть, що Visit prestocard.ca or call 1-877-378-6123 to learn more about PRESTO and to register your child's card
-
Детям до 12 лет проезд бесплатный, но карту надо оформить
-
Ни разу не видел, чтобы школьники платили - просто забежал в автобус и поехал. Так вроде дешевле выходит)))
-
Проездной можно и онлайн купить
29 Jan 2023, 10:47
111246/115912
about 2 hours ago