Toronto Newcomers
-
Можливо й так, але відгуки ж треба писати з реального досвіду співпраці....
-
Доброго вечора, якщо не важко накидайте негативні відгуки. Менеджмент дно. Дякую maps.app.goo.gl/TVoj9qHqm3sjPtgQ9?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Привет можно по подробней
-
Ааа. Зрозуміло. Ми потім всередині донатили вже де бачили, що можна)
-
Оплата не обов'язкова. Це була пожертва від кожного на вході Ми заходили, вишикувалася невелика черга, всі оплачували. Головне - це щире бажання та участь
-
Так, ми теж нічого не платили за вхід
-
На вході у нас ніхто нічого не питав. Там був такий натовп, ми цілий автобус приїхали дуже багато людей. Я навіть не побачила там для донату. Пішли коли на батути, я запитала у працівників де оплачувати, сказали безкоштовно) а донатили там в інших палатках за бажанням вже
-
Вже інфа різна. У відьми своя мітла, у Галі немає на жаль.
-
Не знаю) мої безкоштовно катались) нам сказали безкоштовно батути і паровозик))
-
10 баксів хто бажає зробить донат, можна було просто заходити , тільки якщо діти хотять кататись на батутах і паравозиках то 10
-
дякую)
-
Яке там фри, 10 баксів було.
-
Привет! Посоветуйте хорошего массажиста 🫶 (yorkville)
-
Тю, а чому видалили мої переслані для людини з контактами нотаріуса🥲
-
Кто-то знает нотариуса в GTA который может заверить доверенность на украинском языке? Или даже если нотариус понимает текст на украинском, он все равно должен быть продублирован на английском?
-
До якої години?
-
🐾🐾Відкрита вакансія Адміністратора в Woodbridge Головні вимоги до кандидата: - вільне володіння англійською, українською - величезна любов до читирилапих друзів🐱🐶 - вміння організувати процес, відповідальність - допомога грумеру, бути готовим навчатись Чекаємо з нетерпінням твого резюме на WatsApp +1 (647) 831-1594 -Mahsa
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Так, все фрі сьогодні по входу , там один парк, просто різні компанії презентують свою роботу
-
Вхід free?
29 Jan 2023, 10:47
111387/117274
about 4 hours ago