Toronto Newcomers
-
Привет! Кто-нибудь из Украины в Канаду личные вещи отправлял? Интересует самый бюджетный способ отправки
-
❗️Це справжня катастрофа! Штурмова бригада на Покровському напрямку вже понад 10 днів на передовій без швидкої допомоги! Сотні поранених, яких немає чим вивозити. Кожен день без реанімобіля – це втрачені життя. 💔 Цей збір не на знищення ворога, а на порятунок наших героїв! 600 тисяч гривень за три дні – це мінімум, щоб передати швидку з мобільною реанімацією Бізнес, небайдужі, українці за кордоном – зараз час діяти! По 50, 200, 500 гривень – хто скільки може. 🇺🇦 Монобанка: send.monobank.ua/jar/98qFxGd5jj 🇺🇦 Приват24: www.privat24.ua/send/1m7cw 🇺🇦 Волонтерська карта: 5221191144820395 🇺🇦 PayPal: x.vis2102@gmail.com 🇺🇦 Крипта: cfdoc.org/donate#crypto 🙏 Задумайтесь, чи варта ваша свобода тисяч смертей?
-
www.facebook.com/ikratoronto
-
Я пишу смс завжди,питаю що є у наявності,вони скидують всі наявні види ікри/риби з цінами,і ви пишете що хочете Там якщо замовляєш від 1 кг червоної ікри то вони безкоштовно привозять під двері
-
Вибачте, їм телефонувати треба або є якийсь месенджер?
-
Drom taverna
-
Нужно лендлорду сказать про таракана. Это не ваш головняк!
-
Дякую 🤍
-
Продаю назавжди, Honda Fit, 2007, 270000 км, двигун масло не бере зовсім. 3500$
-
Добрий день! Хтось здає авто в оренду?
-
Кто знает, где можно купить яд от тараканов (гель)?
-
Ищу опытного таргетолога с хорошими кейсами
-
Рекомендую Владислава від щирого серденька🥹
-
Напишіть в пп Я брокер Щось знайдемо
-
Підкажіть будь ласка хорошу але не дорогу страховку для авто, не TD
-
По телефону не дозвонилась
-
У меня вопрос по удержанию документов из Украины, не нашла такой услуги на самом сайте, то-есть нужно записаться на консультацию, но, нужно авторизоваться
-
Всем привет Кто подскажет, как записаться в консульство, если нет возможности авторизоваться через id.gov.ua? Насколько вообще реально туда попасть? Может есть тематические группы по этой теме?
-
Я брав з доставкою в етобiko. Можу дати контакти
-
Я там вже разів 15 брала,дуже задоволена
29 Jan 2023, 10:47
111698/115892
about 2 hours ago