Toronto Newcomers
-
З 1 листопада здається кімната з власною ванною кімнатою в новому Кондо для однієї людини. Район Etobicoke, Lakeshore and Park Lawn, 1500$. За деталями та фото пишіть у приват.☺️
-
Добрый день, нужно ли и если да, то как обновить адрес и номер телефона для İRCC? Не живем по первоначальному временному адресу и номер телефона уже новый, нужно ли что то обновлять?
-
Привіт) хтось отримував тут service dog? Можете поділитись досвідом?)
-
Привіт , хтось в оренду здає авто?
-
Друзі, вітаю! Продаю власне авто www.kijijiautos.ca/cars/bmw/x3/used/#vip=33203418 Стан робочий. Ціна договірна. Для детальної інформації пишіть в дірект! 🤗
-
Привіт , яка ціна?
-
Так
-
Вы про получение документа который подтверждает что ваша собака service dog ?
-
Ні) Це коли собака завжди і будь-де супроводжує свого власника, якщо в загальному і коротко
-
Это для выгуливать собак?
-
Ну я про тоже
-
Немає злих собак, є виховання) Але service dog може бути не кожна собака
-
Даже если бультерьер и доберман?)
-
Знаю, що є різні категорії service dog. Для деяких підходять лише певні породи, для деяких - майже всі, головне, щоб собака була спокійна, виконувала команди і мала певні навички Тому, можливо, добермани і бультери теж підійдуть)
-
Запитайтесь в дівчачому чаті Я памʼятаю там колись якраз підіймали цю тему
-
Може бути кожна якщо вона вихована/ знає команди і тд. Порода і розмір не має значення Я знаю сервіс airdog. Це українці Навчання на сервайс дог дистанційне, всі документи/ шлею висилають поштою, екзамени здаєте також онлайн Багато гарних відгуків від тих хто вже пройшов навчання На скільки я знаю - це набагато легше ніж проходити в Канаді ( тут вимоги вищі, але в деталі не вдавалась) www.instagram.com/airdog.io?igsh=d3V1dWxrMWVtaThk
-
Дают задание онлайн, записываешь видео выполнения, скидываешь им)
-
Chat dog gpt не слышал ?
-
В смысле собаку дрессируют дистанционно ?
-
Вікторія, яку прийняли на роботу в BetaCalco, напишіть мені в лічку, плс, загубив ваш контакт.
29 Jan 2023, 10:47
111922/116578
about an hour ago