Toronto Newcomers
-
Я приложила паспорт,пришёл запрос на свидетельство тоже
-
Я недавно делала две одинаковые заявки на ворк пермит. На одного пришёл запрос на оплату ворк пермита 255 дол,а на другого человека не пришёл. Две абсолютно одинаковые подачи,писать им выяснять почему так не стали,оплатили и все.
-
Человеческий фактор. Один знает что украинцы освобождены от оплаты,а другой офицер не знает видимо,вот и все. Может вернут деньги, не знаю, все равно если честно,лишь бы доки были в порядке у людей,они решили оплатить чем ждать ответ почему с них взяли 255 дол
-
Самокритично 😂
-
Не,не надо лучше,я плохой друг)
-
Может хорошо подружимся? 😃
-
Я всей своей семье делала почти год назад. Хорошие знакомые попросили им тоже сделать. А так нет,не занимаюсь
-
А вы занимаетесь подачей на WP? Или это просто попросили
-
Тянет поближе к родине
-
Соррі за питання на запитання: а для чого із Канади повертатися в Польщу? 🤔 Польща гарна країна, але ж можливості в Канаді куди більші.
-
Спочатку українці отримують культурний шок, прибувши із України в Канаду, але з часом, розповідають, що під час поїздки додому відчувають не менший культурний шок. Не знаю, мені більш близькі раціональні аргументи. З позиції допомоги для України - краще жити там, де ти можеш забезпечити свою сім'ю і ще будеш мати змогу допомагати
-
Чужая душа - потемки
-
Дякую всім за поради ,щодо подачі на дитячі виплати 😊
-
Цікавить особисто мій вибір?
-
Для взрослого $1,210 + биометрия. Заявку рассматривали 11 месяцев
-
Якщо це не шось особисте... Якщо можна поділитися, то цікаво було б почути думки
-
Щодо допомоги Україні) я допомагала в грн, в злотих , і зараз в кад) Місце мого розташування не впливає на це
-
Польша топ страна за свои деньги 💰
-
Ні) я доволі відкрита для світу😅 Багато чого зіпсувалось просто після ситуації з авто , мало бути геть по-іншому ) але маємо, що маємо . Описую лише особисто свою сітуейшн Я лише розпитую, для себе ще не вирішила куди саме, але однозначно не тут ) 1. Пріоритет для мене - робота за спеціальністю, я планувала тут підтвердити диплом взявши кредит на навчання . Тепер відповідно я це зробити не можу, а працювати асистентом в мене бажання немає, з часом навички втрачаються . Тут Польща має значний плюс, так як там матиму змогу 5 років працювати лікарем 2. Сімʼя та близькі, тут без зайвих подробиць , є люди з якими я можу провести вже не так багато часу у цьому житті і мені б хотілось це зробити . Тут же я не бачу перспектив створення власної сімʼї 3. Ситуація в Торонто на даний момент , як на мене залишає бажати кращого : тьма криміналу, зарплати не ростуть, ціни ж у геометричній прогресії. Багатьох людей скорочують і тому подібне 4. Медична система Канади - тут я відчуваю себе максимально некомфортно 5. Ціни на житло та закони дають зрозуміти, що власником житла я тут бути не хочу Є багато дрібних деталей, але це такі основні 5 критеріїв Можливо все б склалось по-іншому, але я цього не взнаю)
-
Та все добре) дякую🙃
29 Jan 2023, 10:47
Post 112172 of 115269
about 11 hours ago