Toronto Newcomers
-
Соррі за питання на запитання: а для чого із Канади повертатися в Польщу? 🤔 Польща гарна країна, але ж можливості в Канаді куди більші.
-
Спочатку українці отримують культурний шок, прибувши із України в Канаду, але з часом, розповідають, що під час поїздки додому відчувають не менший культурний шок. Не знаю, мені більш близькі раціональні аргументи. З позиції допомоги для України - краще жити там, де ти можеш забезпечити свою сім'ю і ще будеш мати змогу допомагати
-
Чужая душа - потемки
-
Дякую всім за поради ,щодо подачі на дитячі виплати 😊
-
Цікавить особисто мій вибір?
-
Для взрослого $1,210 + биометрия. Заявку рассматривали 11 месяцев
-
Якщо це не шось особисте... Якщо можна поділитися, то цікаво було б почути думки
-
Щодо допомоги Україні) я допомагала в грн, в злотих , і зараз в кад) Місце мого розташування не впливає на це
-
Польша топ страна за свои деньги 💰
-
Ні) я доволі відкрита для світу😅 Багато чого зіпсувалось просто після ситуації з авто , мало бути геть по-іншому ) але маємо, що маємо . Описую лише особисто свою сітуейшн Я лише розпитую, для себе ще не вирішила куди саме, але однозначно не тут ) 1. Пріоритет для мене - робота за спеціальністю, я планувала тут підтвердити диплом взявши кредит на навчання . Тепер відповідно я це зробити не можу, а працювати асистентом в мене бажання немає, з часом навички втрачаються . Тут Польща має значний плюс, так як там матиму змогу 5 років працювати лікарем 2. Сімʼя та близькі, тут без зайвих подробиць , є люди з якими я можу провести вже не так багато часу у цьому житті і мені б хотілось це зробити . Тут же я не бачу перспектив створення власної сімʼї 3. Ситуація в Торонто на даний момент , як на мене залишає бажати кращого : тьма криміналу, зарплати не ростуть, ціни ж у геометричній прогресії. Багатьох людей скорочують і тому подібне 4. Медична система Канади - тут я відчуваю себе максимально некомфортно 5. Ціни на житло та закони дають зрозуміти, що власником житла я тут бути не хочу Є багато дрібних деталей, але це такі основні 5 критеріїв Можливо все б склалось по-іншому, але я цього не взнаю)
-
Та все добре) дякую🙃
-
Тут я вам нічого не можу підказати
-
Я Польщу побачила лише через війну, ніколи туди не милилась Але Канада для мене виявилась розчаруванням та помилкою)
-
Так ось і намагаюсь взнати , чи були тут ті, хто повернулись і що за документи їм знадобились Чи їм просто відновил статус укр
-
Зараз в спокійному темпі можу подумати, що далі) Багато хто кличе в США
-
Можливо вам варто відкрити візу в Польщу тут в Канаді
-
Наташа молодец, такая молодая и такая умненькая. Все верно рассудила. Я хоть и не люблю ни Европу ни жизнь среди главенствующей нации, но Наташину позицию понимаю
-
99% юристов, кого я спрашивал, сказали, что получить статус можно только заехав из Украины либо если прибывал в ес. Но подтвердить это я не могу
-
Дякую)
-
Про кредит на навчання - не варто думати, що банк не надасть. Окрім того, є чимало різних грантів
29 Jan 2023, 10:47
112181/115943
about 9 hours ago