А в мене чоловік витрачав іноді половину або майже всю кредитку. І відразу кидав Тули гроші або через день-два. І йому підняли ліміт з 1000 до 2000. А я витрачаю 20-30% в мене ліміт залишається 1000 як і був
Мені коли пропонували, то я погоджувався. Вважаю це правильним кроком. Рейтинг більше восьмиста. Старайтеся не виходити за межі ліміту в 30% і користуйтеся різними банківськими продуктами.
Две необязательно. Можно с одной иметь хороший рейтинг,главное следовать правилам пользования. У меня одна сибс с кешбеком. Кредитка с кешбеком вообще класс, рекомендую. У меня кешбека в месяц около 150 дол прилетает
Про одну кредитку і високий рейтинг.
Мій коментар не для спору, а для тих, хто критично перевіряє інфу і не захоче собі псувати рейтинг.
Краще мати хоча б кілька кредиток. Є й інші рекомендації (але моє зауваження стосувалося цього).
Про картку із кешбеком - дійсно класно (сам користуюся)
Вітаю! В кого є контакт та досвід отримання близької черги в українське консульство для отримання паспорту? Поділіться, будь ласка 🙏. Буду дуже вдячна.
Так, тому й написав, що є й інші критерії.
Думаю, ви цілковито погоджуєтесь, якщо розбираєтесь, що мати одну кредитку і прагнути високого кредит скор - це як прагнути схуднути і не дотримуватися дієти.
Це теж не відповідає дійсності. В тому й справа, що різниця є.
Але на цьому дискусію зі своєї сторони припиняю. Кому цікаво, той пошукає і розбереться. Дякую за цікаві думки