Toronto Newcomers
-
А ты шо пикинеса адвокат?
-
Показывай, что он там обещал и номер счёта , куда деньги слали
-
Есть
-
Ти уже третий раз написала. Ты сначала 10 к Канаде заплати
-
🤣 ви прикол тянете чи реально в це вірите Я зараз можу виходить написати, що ви кинули когось там, і це буде правда , хоч в мене нуль доказів і цього не було, так?
-
Дуру включаєш ти
-
Есть пруфы?
-
Сколько людей ?
-
Чел, ты накуреный ?
-
Твой дима был связным. Пишу это для людей которые тут смотрят. Тянул за своего подельника и давал рекламу. Также обещал помочь вернуть деньги, так как это хорошие ребята и он их лично знает. Он мне лично обещал. Потом уже общался с моим другом. Не включай дуру
-
Столько людей кинуть , конечно вами интересуются.
-
Только честно
-
У Димы большой?
-
Я бачу ви за моїм життя всі в цьому чаті так слідкуєте😅 Прям фан чат Віки в Діми
-
Від мене? Ви чекайте його від людини, яка почала весь цей брєд, бо наскільки я знаю за клєвєту в Канаді ще й в суд можна подати, а ви ж підтримуєте клєвєту, від людини, яка дала 0 доказів і щось від мене чекаєте🤣
-
В данный момент не важно это вообще. Важно увидеть, что вы и пострадавший отправляли деньги на один и тот же счёт. Тогда версия, что это посторонний исполнитель похожа на правду
-
В чаті, де тебе оскрабляють, пишуть мати в твою сторону, щоб що? Це яе намагатись хейтерам щось дорести в соц мережах Тут люди про наше життя знають більше ніж ми самі, як я почитала
-
Ви перечетайте повідомлення! Він пише, що Діма в нього взяв чи вкрав кошти, ви ж закрпіпляли це
-
Кому нечего скрывать , тот пойдет следствию навстречу 👮♂
-
Шпица продали собачку?
29 Jan 2023, 10:47
112976/115865
28 minutes ago