Toronto Newcomers
-
Ты бизнеследи от бога. Мы знаем. Учить будешь тут кого-то. Шо там тряпки твои турецкие, никто не захотел покупать? Чем там в Тае торгуешь теперь?
-
Вообще полный игнор , что те что те не имеют никаких пруфов
-
Я писав вище, що я мав діалог з @brixtowner я казав, що напишу за нього, щоб дізнатися інформацію, що сталось.
-
Бачу погано курс дивились, якщо елементарно спам не розумієте, що потрібно видаляти і не підтверджену інформацію
-
Заробіток через телеграм всі діла
-
Це з вашого курсу підчерпнула
-
👌👌👌
-
Димон ну так на какое имя ты отправлял деньги?
-
Ооо спалился))
-
Пикинес ты скажи кто такой Андрей??
-
Шо ты не понимаешь Димка твой консультации даёт. И связь обеспечивает
-
І йому почали повертати кошти , на скільки я знаю😂
-
Твои слова на данный момент 0. Если бы они скинули свои пруфы то было бы -1 , потому у вас просто срач междусобойчик. Ничего серьезного
-
Ви раз на 1.5 -2 місяці намагаєтесь цю клевету по групам розсилати, чому ж як Діма вам писав, після минулого флуду в групах (ми тоді В торонто були) ви зустрітись не захотіли , переписки видаляли?
-
А почему было надо облить? Потому что вы украли! Все же просто. Или ты хочешь сказать что мне нечего делать. Я придумал?
-
Не вика я впервые сегодня решил помочь, чтобы люди знали какие вы. И просто не попали на вашу удочку. Все просто Группу для этого и есть
-
У вас своя атмосфера судя по всему. Вместо того чтобы раз все расставить по местам , чето калякаете тут 2 часа
-
От знову людина переходить на особистості, бо що? Бо людині просто потрібно було нас брудом облити
-
А ти я бачу крітік, сидить тільки на умієш😂 що сам в житті добився окрім того, що фігню по чатам писати
-
А чому я маю підтверджувати, брєд якоїсь людини, яка не надала жодного доказу? Він не одноразово вже пробував робити це в інших групах, тільки зазвичай таке блокують, бо знову ж таки за клєвєту потім можна неприємності мати. А ви ж підхопили, бо активність + тут учасники підхватили і людині подабається
29 Jan 2023, 10:47
113002/115943
about 3 hours ago