Toronto Newcomers
-
Dundas peak
-
Спасибо! Это очень похоже на то место, которое я искал. Есть ещё какое-то примерно на таком же расстоянии… Не могу найти.
-
Привіт, У будинку в якому я живу є доступні квартири. Район Liberty village. Хороший район,сучасний будинок,є басейн,зал,кімнати для тусовок,відпочинку,кінотеатр,барбекю. Приємні ціні та якщо заїхати до 14 листопада буде перший місяць безкоштовно. Якщо комусь цікаво напишіть в особисті я зконтактую вас з укр мовною менеджером.
-
Шукаємо працівників на будову на встановлення вікон (window wall installation). За деталями пишіть в особисті повідомлення.
-
Привет! Ребята если кто то хочет пойти сегодня вечером на выставку тыкв в Этобико, у меня есть 2 билета, я заболела, так что могу отдать 2 бесплатно, так я их брала за $50 за двоих Они работают до 10:30, называется Pumpkivile в 21 the west mall, напишите кому интересно
-
🇨🇦🇺🇦Для всіх українців в Торонто! Вже в суботу 2го листопада о 15.00 збираємося в Українському меморіальному парку для урочистого Дня Пам’яті, організованого Конгресом Українців в Канаді. У цей день вшанується пам'ять українських та канадських воїнів, які віддали своє життя в обороні свободи, миру та демократичних цінностей — як в Україні, так і за її межами. Приєднуйтеся щоби вшанувати минуле, зміцнити нашу солідарність та відновити нашу рішучість заради кращого майбутнього. Одягати бажано Вишиванки, приносити прапори 🇨🇦🇺🇦 До зустрічі й Слава Україні! #StandWithUkraine #StandUpForUkraine #remember #remembranceday #remembrance facebook.com/events/s/remembrance-day-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D1%8F%D1%82%D1%96/1113862100259539/
-
вопрос, кто нибудь едет из винницы в торонто скоро? лекарства бы передать..
-
Нету в даунтауне
-
Напиши в Гугл мапс Drivetest и ищи ближайший к тебе
-
Там нужно платить за вход, паркинг? Есть ли смысл онлайн заранее?
-
Это снова я с марлевыми бинтами бинтами, я посмотрела на Амазоне и у себя в фармаси рядом с домом, их нету, подскажите еще раз где достать марлевые бинты?
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru