Toronto Newcomers
-
Доброго дня! *15 листопада 2024 року* о 6-8 вечора YMCA of Northeastern Ontario планує провести ZOOM Вебінар на тему “Підготовка до іспиту CELPIP: розмовна частина”. *Гість-доповідач:* сертифікований інструктор по підготовці до CELPIP Ольга Резніченко. *Питання, які будуть обговорюватися:* •Стандарти виконання тесту з говоріння CELPIP: зміст/зв’язність, словниковий запас, слухабельність, виконання завдань. •Порівняльна таблиця оцінок CELPIP: що відрізняє відповідь вищого рівня від відповіді нижчого рівня. •Різноманітність завдань, огляд і стратегії: давати поради, розповідати про особистий досвід, описувати сцену, робити прогнози, порівнювати та переконувати, працювати зі складною ситуацією, висловлювати думки, описувати незвичайну ситуацію. •Використання свого часу, зразки відповідей з аналізом та над чим потрібно попрацювати. *Примітка*: Перші п’ять учасників отримають відгуки з частини говоріння від запрошеного спікера. Усі розмовні частини розглядаються в порядку черги. *Це чудова можливість отримати безкоштовну та кваліфіковану консультацію від спеціаліста.* Щоб зареєструватися, Ви можете скористатися або QR кодом, або лінком, перейшовши за посиланням нижче: us02web.zoom.us/meeting/register/tZwsfuiurTspGtEWQlAhveMlSoibusvzhexb Чекаємо усіх бажаючих на вебінарі. Будемо вдячні кожному за участь. Дякую та гарного дня!
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Сдаются студии, даунтаун, метро Sent George 1800-2000 cad, всё включено. С мебелью, паркингом. На любой срок, доступно сейчас. Pet's friendly
-
Привет! Кто в курсе, как быстрее всего получить визу в США? Я слышал, что через круиз. Это актуально?
-
Берешь круиз и пишешь в консульство, что взял круиз, путевка горит, дайте визу быстрее
-
Давали. А дают или нет сейчас, мне и самому интересно 🙂
-
Буду признателен
-
Напиши пожалуйста если прокатит получить быстро)
-
Хорошо. Еще вариант в другой стране, н-р Доминикана, но ладно туда один раз слетать, ок, а потом как забирать паспорта? Они же внутри страны только по почте могут отправлять. Дважды летать?!
-
Спасибо
-
Full-time employed ~3 years, MSB Incorporation founder - зачем мне эти США? Тут всё уже :D. Долго доказывать не придётся, думаю.