Toronto Newcomers
-
Я рожала. Одного в Richmond Hill, другого в Newmarket. Это недалеко от Торонто. Правда еще до ковида. Ничего с тех пор не поменялось. Порядок то же. Вначале нужно получить направление от семейного врача к гинекологу. Гинекологу будет наблюдать. Каждый гинеколог прикреплен к какому то госпиталю, туда обычно направляют на роды. Но нет гарантии что этот же гинеколог будет роды принимать, только в случае если запланированные роды с конкретной датой по мед показаниям. С первым у меня роды принимал дежурный врач, со вторым гинеколог т.к было запланировано кесарево по мед показаниям с конкретной датой. Роды и общую палату покрывает OHIP, за отдельную палату нужно доплачивать. Есть еще опция родов на дому с midwife, ну это когда нет никаких осложнениях при беременности. Если роды случатся непредвиденно, то можно в любой ближайший госпиталь в emergency department ехать, должны принять.
-
Он сейчас называется Mackenzie Richmond Hill Hospital ( 10 Trench St, Richmond Hill, ON L4C 4Z3) , когда я рожала назывался York Central Hospital. У меня все прекрасно там прошло. Жалоб никаких. Единственное что очень перегруженно было отделение в тот день и отдельных палат не было. Я была в общей на 4 ре человека. Выписали на второй день. В Newmarket - Southlake hospital было получше в плане отдельных палат и заботы медперсонала , но там родовое отделение в разы больше и совсем не было загружено в день моих родов. Ну это конечно как повезёт.
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить, я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Мебльована кімната для працюючого чоловіка в Етобіко . Гарне розташування Bloor& West mall , в пішій зоні продуктові магазини ,метро, плази. Супер розташування для виходу на всі хайвеї 427,401,400,Gardiner. Інтернет, парковка, локер рум , безкоштовно.4169186778.
-
Вам буде дуже важко реалізувати ваше бажання, доки ваше ім'я Х з фотографією сніга.
-
Друзі! Можливо хтось летить з України в Калгарі чи Торонто найближчим часом, потрібно терміново передати документи для волонтерської організації.