Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alesha P
    wrote on last edited by
    Если есть возможность, скиньте ссылку на чат, пожалуйста 🙏🏼 В Фэйбук все группы , которые нашла, просто реклама одна, по делу- ничего🙂‍↕️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iren
    wrote on last edited by
    Напишите мне в ЛС. Я вам не могу написать
    1 Reply Last reply
    0
  • t1439243358T Offline
    t1439243358T Offline
    Julia MHL
    wrote on last edited by
    Я рожала. Одного в Richmond Hill, другого в Newmarket. Это недалеко от Торонто. Правда еще до ковида. Ничего с тех пор не поменялось. Порядок то же. Вначале нужно получить направление от семейного врача к гинекологу. Гинекологу будет наблюдать. Каждый гинеколог прикреплен к какому то госпиталю, туда обычно направляют на роды. Но нет гарантии что этот же гинеколог будет роды принимать, только в случае если запланированные роды с конкретной датой по мед показаниям. С первым у меня роды принимал дежурный врач, со вторым гинеколог т.к было запланировано кесарево по мед показаниям с конкретной датой. Роды и общую палату покрывает OHIP, за отдельную палату нужно доплачивать. Есть еще опция родов на дому с midwife, ну это когда нет никаких осложнениях при беременности. Если роды случатся непредвиденно, то можно в любой ближайший госпиталь в emergency department ехать, должны принять.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alesha P
    wrote on last edited by
    Спасибо! Подскажите, госпиталь, который в Ричмонд Хилл, как вам и какое полное название? Планирую жить в Скарборо, но рейтинг местных общих больниц меня ужасает😅🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • t1439243358T Offline
    t1439243358T Offline
    Julia MHL
    wrote on last edited by
    Он сейчас называется Mackenzie Richmond Hill Hospital ( 10 Trench St, Richmond Hill, ON L4C 4Z3) , когда я рожала назывался York Central Hospital. У меня все прекрасно там прошло. Жалоб никаких. Единственное что очень перегруженно было отделение в тот день и отдельных палат не было. Я была в общей на 4 ре человека. Выписали на второй день. В Newmarket - Southlake hospital было получше в плане отдельных палат и заботы медперсонала , но там родовое отделение в разы больше и совсем не было загружено в день моих родов. Ну это конечно как повезёт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leila
    wrote on last edited by
    Ще підкажіть будь ласка,на скільки там «тиснуть» з прививками одразу після народження дитини,чи можна відмовитись?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iren
    wrote on last edited by
    С мидвайф можно рожать в госпитале, а не только дома.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iren
    wrote on last edited by
    Можна відмовитися
    1 Reply Last reply
    0
  • t6787147732T Offline
    t6787147732T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Добрий день.  Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить,  я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Мебльована кімната для працюючого чоловіка в Етобіко . Гарне розташування Bloor& West mall , в пішій зоні продуктові магазини ,метро, плази. Супер розташування для виходу на всі хайвеї 427,401,400,Gardiner. Інтернет, парковка, локер рум , безкоштовно.4169186778.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Kurochkin
    wrote on last edited by
    Вам буде дуже важко реалізувати ваше бажання, доки ваше ім'я Х з фотографією сніга.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6787147732T Offline
    t6787147732T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Це на загал х, а у приват ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alesha P
    wrote on last edited by
    Спасибо Вам большое за такую обратную связь🙏🏼 И что не поленились и расписали все! 🌹
    1 Reply Last reply
    0
  • t385077732T Offline
    t385077732T Offline
    Данил
    wrote on last edited by
    Кто хочет в покер, пишите в лс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t374853256T Offline
    t374853256T Offline
    Marina🇺🇦
    wrote on last edited by
    Не пропустіть! Вже сьогодні ВПЕРШЕ рок гурт НЕРВИ з великим концертом у Торонто🤘🎸🔥 🗓️November 24 📍The Opera House 📌ALL AGES Більше інформації на bomond com
    1 Reply Last reply
    0
  • t717692381T Offline
    t717692381T Offline
    Marina Zadorozhna 💪💙💛
    wrote on last edited by
    Друзі! Можливо хтось летить з України в Калгарі чи Торонто найближчим часом, потрібно терміново передати документи для волонтерської організації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5493557306T Offline
    t5493557306T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Здається кімната з окремою ванною в 2 кімнатному апартаменті за адресою Mabelle Ave, Etobicoke з 1 грудня. В будинку є спортзал, басейн, сауна, кінотеатр, гриль зона, баскетбольний корт і тд. Станція метро Islington в пішій доступності. Ціна 1 250CAD (WiFi входить в ціну, паркінгу немає). Оплата за перший та останній місяць, за деталями в дірект.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    доброго дня) шукаємо адміністратора в салон краси(перукарня). даунтаун, парт-тайм ( приблизно 20 годин на тижнень), в основному вечірні зміни 4-8pm. знання англійської обовязково:) можете надсилати своє резюме в приватні повідомлення, з додаванням які дні години ви можете працювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🥷💵
    wrote on last edited by
    продам,35$ за блок
    1 Reply Last reply
    0
  • t493919320T Offline
    t493919320T Offline
    ️antonnn
    wrote on last edited by
    iMac 21.5 Year: Early 2014 Storage: 1 TB RAM: 16 GB Processor: Intel Core i7 600$ Toronto Keyboard is included Open to negotiation More photos can be requested if you are interested Please call if you are serious buyer
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags