Toronto Newcomers
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить, я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Мебльована кімната для працюючого чоловіка в Етобіко . Гарне розташування Bloor& West mall , в пішій зоні продуктові магазини ,метро, плази. Супер розташування для виходу на всі хайвеї 427,401,400,Gardiner. Інтернет, парковка, локер рум , безкоштовно.4169186778.
-
Вам буде дуже важко реалізувати ваше бажання, доки ваше ім'я Х з фотографією сніга.
-
Друзі! Можливо хтось летить з України в Калгарі чи Торонто найближчим часом, потрібно терміново передати документи для волонтерської організації.
-
Здається кімната з окремою ванною в 2 кімнатному апартаменті за адресою Mabelle Ave, Etobicoke з 1 грудня. В будинку є спортзал, басейн, сауна, кінотеатр, гриль зона, баскетбольний корт і тд. Станція метро Islington в пішій доступності. Ціна 1 250CAD (WiFi входить в ціну, паркінгу немає). Оплата за перший та останній місяць, за деталями в дірект.
-
доброго дня) шукаємо адміністратора в салон краси(перукарня). даунтаун, парт-тайм ( приблизно 20 годин на тижнень), в основному вечірні зміни 4-8pm. знання англійської обовязково:) можете надсилати своє резюме в приватні повідомлення, з додаванням які дні години ви можете працювати.
-
Макс, тебя заблокировали (spam) Слишком высокая обещанная прибыль без конкретики и призыв к личным сообщениям.