Toronto Newcomers
-
Ліцензований остеопат у Торонто. Понад 10 років пропрацював остеопатом, масажистом в Україні. Моя терапія допоможе: зняти втому, відновиться після травм, прибрати головний біль, позбудеться зайвої ваги, прибрати м'язові спазми та затискачі, а також відновити емоційне тло. Є можливість як прийняти у себе, так і доїхати до Вас додому.
-
Привіт, питання по продовженню воркперміту. Ворк перміт продовжу, але після цього треба ж буде на підставі ВоркПерміту отримати нову візу. Чи це взагалі зараз реально для військовозобов'язаних чоловіків?
-
Доброго вечора, можливо хтось знає в які години з'являються нові слоти на нотаріальні послуги в посольстві в Торонто? Дякую.
-
Привіт, шукаю співмешканця с березня. Мені 22, чудовий співмешканець, чистий, оргназіований та ше й кухар професійний) Вже тут другий рік живу. Відповім на всі питання, є свої варінти на аренду, але не проти й чиїхось. Теж не проти просто познайомитися, поспілкуватися і погуляти з нашими у Торонто, було б мега круто)) Пишіть ✌️
-
Вероника Анохина, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает заработок без ясного объяснения, что может указывать на мошенничество. (посмотреть сообщение)
-
Maria, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает работу с пассивным заработком и требует личного общения, что часто связано со спамом и мошенничеством. (посмотреть сообщение)
-
🎄✨️Сьогодні в North York. Свято для всієї родини! 🇨🇦14-20.00 Mel Lastman Square 👋 Завітайте й до 🇺🇦 намету
-
зрозумів, я просто не дуже тямущий в цьому і не цікавився до цього. думав це в консульстві робиться. хочу уточнити все до того як робити, дякую за підтвердження
-
-
Доброго дня. Дуже потрібна робота. Маю досвід роботи по внутрішніх роботах: драйвол,фарбувати, встановлював ламінат, кабінети, фрейм, лендскіпенг, вотерпруфінг. Готовий до любої роботи. Англійська хороша Буду дуже вдячний за допомогу.
-
Всем привет 👋 Знакомые ищут женщину для проживания и частичного ухода за мужчиной 84 лет не включая уборку и готовку. Мужчина нуждается в помощи по дому и поддержке в повседневной жизни. Требования: добросердечность, заботливость, опыт общения с пожилыми людьми приветствуется. Для проживания предоставляются отдельная комната и туалет в 2х комнатной квартире на Променаде (7460 Bathurst st. ) Условия по договоренности. Контакт для связи: 416-666-4939 Alex или пишите мне @darianka_sh
-
Доброго дня. Дуже потрібна робота. Маю досвід роботи по внутрішніх роботах: драйвол,фарбувати, встановлював ламінат, кабінети, фрейм, лендскіпенг, вотерпруфінг. Готовий до любої роботи. Англійська хороша Буду дуже вдячний за допомогу.
-
1 bed 1 bathroom $2500 2230 Lake Shore Blvd Розташований прямо навпроти парку Гамбер-Бей. Безліч зручностей, включаючи критий басейн, 2 сауни, гарячу ванну, 3 кімнати для вечірок, театр, тренажерний зал та багато іншого. Shoppers, Metro, LCBO, ресторани – за декілька хвилин пішки. 19-й поверх. Може бути з меблями або без меблів. Включає місце для паркування на рівні P1 (з трьома стінами) та комірку також на рівні P1. Доступний з 1 грудня. Довгострокова або короткострокова оренда – обидва варіанти можливі. Ціна вказана без меблів у випадку довгострокової оренди.