Toronto Newcomers
-
-
Доброго дня. Дуже потрібна робота. Маю досвід роботи по внутрішніх роботах: драйвол,фарбувати, встановлював ламінат, кабінети, фрейм, лендскіпенг, вотерпруфінг. Готовий до любої роботи. Англійська хороша Буду дуже вдячний за допомогу.
-
Всем привет 👋 Знакомые ищут женщину для проживания и частичного ухода за мужчиной 84 лет не включая уборку и готовку. Мужчина нуждается в помощи по дому и поддержке в повседневной жизни. Требования: добросердечность, заботливость, опыт общения с пожилыми людьми приветствуется. Для проживания предоставляются отдельная комната и туалет в 2х комнатной квартире на Променаде (7460 Bathurst st. ) Условия по договоренности. Контакт для связи: 416-666-4939 Alex или пишите мне @darianka_sh
-
Доброго дня. Дуже потрібна робота. Маю досвід роботи по внутрішніх роботах: драйвол,фарбувати, встановлював ламінат, кабінети, фрейм, лендскіпенг, вотерпруфінг. Готовий до любої роботи. Англійська хороша Буду дуже вдячний за допомогу.
-
1 bed 1 bathroom $2500 2230 Lake Shore Blvd Розташований прямо навпроти парку Гамбер-Бей. Безліч зручностей, включаючи критий басейн, 2 сауни, гарячу ванну, 3 кімнати для вечірок, театр, тренажерний зал та багато іншого. Shoppers, Metro, LCBO, ресторани – за декілька хвилин пішки. 19-й поверх. Може бути з меблями або без меблів. Включає місце для паркування на рівні P1 (з трьома стінами) та комірку також на рівні P1. Доступний з 1 грудня. Довгострокова або короткострокова оренда – обидва варіанти можливі. Ціна вказана без меблів у випадку довгострокової оренди.
-
Здравствуйте дорогие девушки ! Я Aнастейша мне 29 лет и я мастер маникюра более 7 лет Приглашаю вас к себе в уютный кабинет North York, 872 SHEPPARD AWE W📍 Мои услуги: -Маникюр, (классический,аппаратный, комбинированный ). -наращивание -дизайны -педикюр, чистка стопы, парафин 👍🏻 •Чисто,стерильно и безопасно ! •Инструменты проходят 3х этапную стерилизацию 👌 •Отличные цены 🔥 Больше у меня в Инстаграм, Для записи пишите в личное или в директ . 📲. 👇Good luck 437 663 9176 маникюр + педикюр с покрытием 80 cad 🔥🔥
-
📢 Вебінар: "Страхування як механізм накопичення в Канаді" 📅 Дата: 1 грудня 2024 🕒 Час: 14:00 (Альберта) 16:00 (Торонто, Оттава, Квебек) 📲 Посиланням на вебінар: www.youtube.com/live/r23jFftSWkA 15:00 (Манітоба, Саскачеван)
-
Hey ✨ December is packed with incredible events! Choose your vibe and join us: 🔹 14/12– Workshop with a Stylist (Ukrainian) 🔹 21/12– Workshop with a Makeup Artist (English) 🔹 28/12– Lila Transformational Game (Ukrainian) Don’t miss the chance to end your year with inspiration and growth! 📍 Register via the link in bio. 🧚🏻 DM @vellymois for any inquiries