Toronto Newcomers
-
Всім привіт. Може хтось пояснити як правильно користуватися кредиткою. Банк CIBC. А то не можу зрозуміти. Я погасив те що взяв за останні два тижні. Але дата due date не змінюється. Як ця система працює? Бо в Україні приват отразу писав що потрібно і коли платити. А тут погасив а гроші ще 5 днів з рахунку на рахунок перераховуються в одному і тому ж банку. То і ще так можна помилково пару раз погасити. 🤯 Який пільговий період користування кредитними коштами. Дякую.
-
Плановий рейс на завтра з України, кому потрібні cuгаpeти, cтiки до іqоs/gІо, еІf bаrи (тільки 5000 тяг) , або медикаменти - пишіть в особисті) Медикаменти - БЕЗ передплат!🇺🇦
-
Всем привет✌️ В эту субботу в 18:00 собираю небольшую банду (10-13 человек) поиграть в Мафию в даунтаунте🎭 Есть еще 2 свободных места. Если кто желает присоединиться, пишите в ЛС😉
-
Подскажите, пожалуйста, может кто-то обращался к окулисту? не сдали тест на зрение на водительское удостоверение, нужно поменять очки
-
Аналогічно, здавали теж
-
Всім привіт Я тату майстер з України. Запрошую бажаючих Хто давно мріяв зробити тату? Студія знаходиться в Торонто Моя інста instagram.com/100evatattoo?igshid=YmMyMTA2M2Y=