Toronto Newcomers
-
Здаємо однокімнатну квартиру з 3 січня на один місяць або подобово по Downtown! Якщо вас зацікавить заселения на довгий період, то можна буде обговорити це з менеджментом білдінгу. Заселення можливе з 3 січня. Меблі ми забираємо, але можемо залишити щось що потрібно на перший час на цей місяць (надувний матрас, стіл, посуд та інше) 2000$ якщо тільки квартира +200$ паркінг за потреби. Адреса: 33 Isabella st, M4Y 2P7 @karina270995 +14375564692 Карина
-
Привіт, усім. Може хто знає. Я хочу купити близьким в Україну подарунки. Якщо везти 2 телефона чі 2 комп'ютера, чі не виникнуть проблеми на таможні. Бо чула що можуть навіть відібрати. Типу везеш з метою комерції.
-
Доброго дня. Підкажіть де можна взяти українські хустки. Знаходжусь в Етобіко , можливо десь поблизу є магазин? Дякую
-
Особисто.
-
Дякую. Навіть якщо 1 я купила собі?
-
Так і зроблю, буду спокійна )
-
Дякую дуже )
-
-
Было интенсивно и очень жестко
-
Усім привіт! 🎁 Мене звати Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada, MIFI) 🇨🇦 отримання водійських прав (DriveTest, SAAQ, MPI, Service Alberta, SGI) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS, ICES, CES) 🇨🇦 роботи (резюме, довідки про досвід роботи, PEO, OCT, отримання ліцензій доктора /архітектора/бухгалтера тощо) та будь-яких інших потреб. Пишіть на [email protected], у приватні повідомлення в Telegram, або залишайте заявку на сайті 💌 🔥 До 31 грудня 2024 року за промокодом «TNEWC12» діє знижка —10%! 🔥 #перекладач #переклад #перекладдокументів #імміграціявканаду #імміграція #IRCC #translator #translation #certifiedtranslation #certifiedtranslator #apostille #апостиль Реклама схвалена адміністраторами.