Toronto Newcomers
-
В подарунки брали такі з квітами і тороками
-
🎄 Ще шукаєш незабутній подарунок для близьких на свята? 💎 Ювелірні вишукані прикраси - те що підкреслить твої почуття, не залишить нікого байдужим, збереже теплі емоції на багато років та зробить образ унікальним. 💍 Ми пропонуємо великий вибір ювелірних виробів: для жінок, чоловіків, підлітків та дітей; з натуральними та лабораторними діамантами; з білого, жовтого, рожевого золота, срібла; з сапфірами, смарагдами, рубінами та іншим коштовним камінням. ‼️ Зараз діють знижки до 50% на деякі прикраси. 🎁 Будемо раді допомогти обрати найкращий подарунок @jewelrytoronto ✨ З прийдешніми святами
-
Дякую
-
Всім привіт. Шукаю кімнату з 10 січня. + паркомісце (Etobicoke)Буду вдячна за варіанти чи рекомендації
-
Потрібні моделі на татуювання для поповнення портфоліо оплата за матеріали, Торонто, за деталями в приват.
-
Всех приветствую 🙂 Я сертифицированный онлайн тренер и диетолог 🍏 Работаю с индивидуальным подходом. Помогу вам: Похудеть после родов 🤰 Убрать низ живота Подтянуть и улучшить состояние кожи ✅ ☎️ Провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и первая тренировка в ПОДАРОК 🎁
-
Перепис контракту на квартиру –2 bed,2bath З 1 лютого переписую контракт на квартиру в районі Liberty Village – одному з найзручніших районів Торонто. • Локація: Зупинка транспорту біля будинку; 10 хв до метро. • Поряд: Shoppers Drug Mart, Longos, Winners, Canadian Tire, Petsmart, No Frills, Metro, Dollarama, LCBO, кафе та банки. • Зручності в будинку: Спортзал, барбекю-тераса, басейн, ігрова кімната, центр для йоги, кінотеатр (безкоштовно). • Оснащення квартири: Пральна машина, сушарка, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Ціна: $2995/місяць + комунальні послуги. Термін контракту: 14 місяців. За деталями пишіть у приватні повідомлення.
-
Медицинский центр в North York (более 20-ти лет на рынке,) приглашает на работу 1. Медсестру P/T F/T без лицензии для помощи физиотерапевту. Необходимо: Внимательность к деталям и доброе отношение к пациентам. Любовь к своей работе. Работа на результат! 2. Акупунктурист с Онтариеской лицензией, part time. Любовь к своей работе. Работа на результат! 3. Оffice clerk, full time, со знанием языка, знание офисных програм, хорошими манерами. Необходимо: Внимательность к деталям, ориентированность на результат, любовь к своей работе, быть комнадным играком, быть multitasking в работе. 4. Работа для студентов, property management в удобное время. Стабильная оплата труда. Не полный рабочий день. График работы и уровень дохода обсуждаем на очном собеседовании. Наша команда это успешная команда профессионалов с 20 летним опытом, которая предлагает отличные возможности для карьерного роста, людям которые хотят добиться успеха в с своей профессии. При необходимости: Кандидатов обучаем, помогаем, поддерживаем! Перспективы карьерного роста гарантированы. Будем РАДЫ ВИДЕТЬ ВАС в нашей команде! ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К НАШЕЙ КОМАНДЕ! Очень хорошие возможности для профессионального развития для ньюкамеров. Тел для записи на интервью 416-915-4817
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить, я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Якщо вам не принципово везти в упаковці, то ви можете розпакувати й запустити систему. Девайси - ваші. Я возила свою стару техніку племінникам, ніколи питань не виникало - завжди в ручній поклажі. Тим більше, що скоріше за все гарантія в Україні не діятиме, то оригінальні упаковки вам не треба.