Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1205234395T Offline
    t1205234395T Offline
    Svitlana 🌺
    wrote on last edited by
    В подарунки брали такі з квітами і тороками
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Дюбуа ще має бій із Паркером. Тому невідомо, в кого пояс IBF буде в результаті. Нехай Усик відпочине, поїсть бургерів, проведе час із сім'єю, а там далі видно буде. Але завершувати він не збирається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia
    wrote on last edited by
    Українські хустки можна придбати у Ольги, у них також широкий вибір дууууже вишиванок є. Номер телефону її: 647 278 9724
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia
    wrote on last edited by
    Українські хустки можна придбати у Ольги, у них також широкий вибір дууууже вишиванок є. Номер телефону її: 647 278 9724
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia
    wrote on last edited by
    647 278 9724 Ольга. У неї можна придбати хустки українські
    1 Reply Last reply
    0
  • t5582767042T Offline
    t5582767042T Offline
    Tennis Toronto
    wrote on last edited by
    🎄 Ще шукаєш незабутній подарунок для близьких на свята? 💎 Ювелірні вишукані прикраси - те що підкреслить твої почуття, не залишить нікого байдужим, збереже теплі емоції на багато років та зробить образ унікальним. 💍 Ми пропонуємо великий вибір ювелірних виробів: для жінок, чоловіків, підлітків та дітей; з натуральними та лабораторними діамантами; з білого, жовтого, рожевого золота, срібла; з сапфірами, смарагдами, рубінами та іншим коштовним камінням. ‼️ Зараз діють знижки до 50% на деякі прикраси. 🎁 Будемо раді допомогти обрати найкращий подарунок @jewelrytoronto ✨ З прийдешніми святами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Здається кімната і бейсмент в Етобіко Bloor&West mall. В пішій доступності продуктові, магазини, плази, метро. Інтернет, парковка, локер рум безкоштовно. Зручний вихід на всі хайвеї 427,401,400, Gardiner. 4169186778
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Секапка Секапка
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t126346969T Offline
    t126346969T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Шукаю кімнату з 10 січня. + паркомісце (Etobicoke)Буду вдячна за варіанти чи рекомендації
    1 Reply Last reply
    0
  • t571999275T Offline
    t571999275T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Здається кімната для дівчини 906 Sheppard West(10хв пішки від метро) 1000$ За деталями-приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Stepanova
    wrote on last edited by
    Потрібні моделі на татуювання для поповнення портфоліо оплата за матеріали, Торонто, за деталями в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7944002772T Offline
    t7944002772T Offline
    Лена
    wrote on last edited by
    Зapoбляйтe бeз вклaдeHь 8000 гpH в Heдeлю. Відпиши MeHі вce poзпoвіM
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Fit
    wrote on last edited by
    Всех приветствую 🙂 Я сертифицированный онлайн тренер и диетолог 🍏 Работаю с индивидуальным подходом. Помогу вам: Похудеть после родов 🤰 Убрать низ живота Подтянуть и улучшить состояние кожи ✅ ☎️ Провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и первая тренировка в ПОДАРОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kenya
    wrote on last edited by
    Чемодан, отличное состояние 50$ North York
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kenya
    wrote on last edited by
    Капсульная кофемашинка Keurig 20$ North York
    1 Reply Last reply
    0
  • t1193948636T Offline
    t1193948636T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Перепис контракту на квартиру –2 bed,2bath З 1 лютого переписую контракт на квартиру в районі Liberty Village – одному з найзручніших районів Торонто. • Локація: Зупинка транспорту біля будинку; 10 хв до метро. • Поряд: Shoppers Drug Mart, Longos, Winners, Canadian Tire, Petsmart, No Frills, Metro, Dollarama, LCBO, кафе та банки. • Зручності в будинку: Спортзал, барбекю-тераса, басейн, ігрова кімната, центр для йоги, кінотеатр (безкоштовно). • Оснащення квартири: Пральна машина, сушарка, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Ціна: $2995/місяць + комунальні послуги. Термін контракту: 14 місяців. За деталями пишіть у приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5952463143T Offline
    t5952463143T Offline
    Liudmyla Myla
    wrote on last edited by
    Медицинский центр в North York (более 20-ти лет на рынке,) приглашает на работу 1. Медсестру P/T F/T без лицензии для помощи физиотерапевту. Необходимо: Внимательность к деталям и доброе отношение к пациентам. Любовь к своей работе. Работа на результат! 2. Акупунктурист с Онтариеской лицензией, part time. Любовь к своей работе. Работа на результат! 3. Оffice clerk, full time, со знанием языка, знание офисных програм, хорошими манерами. Необходимо: Внимательность к деталям, ориентированность на результат, любовь к своей работе, быть комнадным играком, быть multitasking в работе. 4. Работа для студентов, property management в удобное время. Стабильная оплата труда. Не полный рабочий день. График работы и уровень дохода обсуждаем на очном собеседовании. Наша команда это успешная команда профессионалов с 20 летним опытом, которая предлагает отличные возможности для карьерного роста, людям которые хотят добиться успеха в с своей профессии. При необходимости: Кандидатов обучаем, помогаем, поддерживаем! Перспективы карьерного роста гарантированы. Будем РАДЫ ВИДЕТЬ ВАС в нашей команде! ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К НАШЕЙ КОМАНДЕ! Очень хорошие возможности для профессионального развития для ньюкамеров. Тел для записи на интервью 416-915-4817
    1 Reply Last reply
    0
  • t6787147732T Offline
    t6787147732T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Добрий день.  Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину",сурогатне материнство чи банк сперми. — це все і так зрозуміло і мені таке не підходить,  я хочу совю дитину а не з дитячого будинку розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335103789T Offline
    t335103789T Offline
    Alissa Al
    wrote on last edited by
    Якщо вам не принципово везти в упаковці, то ви можете розпакувати й запустити систему. Девайси - ваші. Я возила свою стару техніку племінникам, ніколи питань не виникало - завжди в ручній поклажі. Тим більше, що скоріше за все гарантія в Україні не діятиме, то оригінальні упаковки вам не треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Неля Душейко
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.