Toronto Newcomers
-
А если не получу? Они тебе давали гарантии?
-
Они одобряют такую схему?
-
Если что Хунта это они имеют ввиду правительство Украины Да я плачу налоги в Украине
-
Здається, що ви хочете як найкраще. Але ось де ви будете зустрічати відсіч: менталітет і порівняння зі своїми іншими варіантами. Дивіться, люди, котрі тікали від війни, не мають такого погляду «де мені краще». вони скоріш за все думають: «якщо не це, то тоді я буду під мостом/у розбитій домівці вдома.» тут ви одразу втратите декілька поінтів. друга сторона менталітету, що деякі люди все ж таки мають трошки корисливі цілі (і це не погано): вони вже й так обрали цю країну, а не будь-яку ближчу до України, мабуть зважаючи рівень життя у країні. Тому вони вже почувать себе в кращому місці. А ті, хто не почували — виїхали звідси. Ви хочете, щоб вони себе повели так, нібито вони не з бідної крайни, нібито не тікали від війни. таке буде, але пізніше, коли вони будуть себе почувати як люди тут. в вас добрі думки, я розумію ваш погляд, але нажаль, змінити це тим, що ви будете просто вказувати людям, що їх «не поважають» буде працювати проти вас. Ніхто не хоче себе почувати так, як ви їм вказуєте. Навіть якщо це правда.
-
Что мне еще сделать?
-
А если докажу а не получу?
-
Я нигде не говорю что мне Канада что то должна Лишь говорю что не нужно путать божий дар с яишницей
-
Давайте еще поржем что я налоги в Украине плачу
-
там хорошо для моей мамы, которая не молода уже) а мы хотим карьеру строить. плюс, у нас был свободный английский язык. итальянский мне как-то не хочется учить, хотя мама за эти три года (почти) уже выучила его) но перспективы карьерные не настолько хорошие, как мне кажется, а ещё была простая мечта каждого второго бедного человека: побывать в Америках этих ваших. Но как я уже писала выше, мы никуда не собираемся переезжать, нам тут нравится, не смотря на все минусы, мы также видим много плюсов жизни именно здесь. Вот только не знаю, останемся ли в Торонто — это время покажет. А так Канада 🇨🇦 one love.
-
Я больше скажу Я не вынужден я это делаю добровольно. Люблю Украину и счастлив что родился там и прожил долгое время. Не убираю Украину из своей жизни и всегда в будущем буду с ней связан.