Toronto Newcomers
-
Тоже самое как брекеты поставить за 5к и получить скидку 1000
-
Мне фул вышел почти 500$
-
Ну cleaning иначе ему не переведет
-
Прибирание?)))
-
Красавчик вот на украинском и продолжай больше клиентов привлечешь
-
Ты все равно права, скам в том что бесплатная она только если 450$ потратишь на другую процедуру
-
Слушай а вам самим не нужен сервис? Washroom appliances, mats, gowns? Soap, hand sanitizers? Тоже договоримся, что то на шару сделаем😂
-
Ладно, значит ты там просто подрабатываешь, понял понял, wrong person)
-
Якщо тобі смішно, можеш і далі нести дурниці. Я публікую оголошення тут, щоб новачки теж мали можливість скористатися безкоштовним чищенням. Я знаю, що новачки не в найкращій фінансовій ситуації, тому я розумію, що не зможу заробити на цій акції з новачків. Так що, чесно, перестань нести маячню і займайся своїми справами.
-
‼️ВЕБІНАР‼️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) 🔑 Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? 🔑 Які бізнеси кваліфікують на програму? 🔑 Які вимоги до підприємців-стартаперів? 🔑 Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. 📌 Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова:
-
Нема электрики Etobicoke
-
Осуждаю
-
Шоколадно
-
Да ладно
-
Українські Майстри в Торонто та прилеглих міст
-
Допомога при автомобільних аваріях у Канаді Потрапили в аварію та не знаєте, що робити? Я надаю професійну підтримку у вирішенні питань після ДТП: • Консультація щодо правильного оформлення документів. • Допомога у взаємодії зі страховими компаніями. • Поради щодо ваших прав та можливостей. Звертайтесь за допомогою: @karisha_34