Toronto Newcomers
-
Случайно
-
Возможно твой пермит в Мусорку попал
-
Перепродавайся до 31 марта
-
Так незнаю що робити тепер🤷♀️дзвоню до них ніхто не піднімає і не передзвонює(залишаю повідомлення)
-
Можете попробовать «поменять» адрес Друзья долго ждали новый пермит, переехали, поменяли адрес и о чудо через неделю им пришел апрув. Может быть это как то ускорило процесс или подняло заявку. Ну или совпадение)
-
IRCC crisis form пишите
-
В 3х комнатной квартире (60этаж) С 1 февраля сдается комната по адресу Vaughan , 898 Portag Pkwy В двух минутах ходьбы до метро Автобусная станция рядом с домом Цена 1100 В стоимость входят коммунальные платежи и интернет , а так же вся мебель которая на фото Подземный паркинг 275 по желанию По остальным вопросам в лс
-
Доброго дня, шановні батьки! Сьогодні я хочу представити вам свою професійну сторінку, через яку пропонуватиму заняття для розвитку мовлення вашої дитини. www.instagram.com/magic.mindstudio?igsh=MWdtNHh2amh0Zndpdg== У сучасному світі багато батьків стикаються з викликами, пов’язаними із затримкою мовленнєвого розвитку. Якщо ви хочете допомогти своїй дитині розговоритися, покращити її когнітивні функції або підвищити рівень емоційного інтелекту — ласкаво запрошую на наші заняття! Трохи про мене: • Я маю базову психологічну освіту (ступінь магістра психології) та додаткову психотерапевтичну підготовку. • Мій досвід роботи дитячим практичним психологом — понад 8 років. • Я працювала з різними групами дітей: у реабілітаційних центрах, дитячих будинках, школах-інтернатах, а також у центрах для ВПО. • Маю досвід роботи з дітьми, які мають фізіологічні особливості та спеціальні потреби. • Була практичним психологом у фаховому дитячому садочку, а також у державному садочку, де впровадила авторську програму підготовки дітей до школи. • Протягом року працювала асистентом на кафедрі загальної та соціальної психології. Улюбленим напрямком моєї роботи була практична психологія: через різні техніки я передавала знання студентам і була куратором групи. Наразі: • Вже понад рік я працюю в одній із найкращих канадських мереж дошкільної освіти за програмою preschool education. Тут я здобула цінний досвід роботи з дітьми різних культур і вікових груп (від 6 місяців до 4 років). • Окрім професійного досвіду, я вже два роки є мамою, тому добре розумію, як складно поєднувати батьківство з іншими аспектами життя. Якщо ви шукаєте підтримку, бажаєте додатково розвивати свою дитину та довірити її надійним рукам, я буду рада вам допомогти. Запис на заняття: через особисті повідомлення. Локація: Етобіко, Торонто.
-
Надежда, тебя заблокировали (spam) Сообщение выглядит как реклама вакансии, но не содержит конкретной информации о компании или условиях работы, что может указывать на потенциальный спам.
-
Не можу зрозуміти де почитати
-
В листопаді
-
І чи можна продовжити завчасно чи тільки можна за три місяці до закінчення продовжувати?
-
Друзі ,привіт!) Мій чоловік має ворк перміт до 27го року ,я маю до листопада цього року,але знаходжусь в іншій країні якраз до кінця квітня,чи зможу я подати на продовження вп по своєму чоловіку,якщо не встигну подати до 31 березня?
-
Можна написати їм листа або подзвонити
-
КУІС (Канадсько-Українська Імміграційна Служба) +1 416-767-4595 g.co/kgs/3ZCEwwC
-
Запитайте в Канадській іміграційній службі, там буде найбільш компетентна відповідь, укр мовою
-
Консультації і допомога від них безкоштовні
-
Дякую!)
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Дарина Чистякова, тебя заблокировали (spam) Сообщение выглядит как реклама или предложение о сотрудничестве с неясными условиями и обещанием высокой прибыли, что часто связано со схемами мошенничества. (посмотреть сообщение)
29 Jan 2023, 10:47
115340/117058
5 minutes ago