Toronto Newcomers
-
если вы узнаете, пожалуйста напишите сюда! мне тоже нужно и тоже не получается :(
-
Поки тільки це надіслали: Треба це попробувати: Ось інструкція: Заходимо на сайт е консул інкогніто в браузері хрому, вносимо дані свої та того кому треба слот це кроки 1,2 і 3 УВАГА не натискаємо далі, тому що потрібно змінити в налаштуваннях телефона(чи чім ви ловите) часовий пояс на Київ та змінюємо вручну дату на будь яке число та місяць, головне з майбутнього 🕤 наприклад 31 березня 24:00. Повертаємося на сайт е консул і натискаємо "далі" переносить нас на 4 останній крок тобто календар з візитами 🤩 Міліон доступних слотів з серпня до грудень (до серпня всі слоти вже зарезервовані хочете можете перевірити самостійно 😉). Починаємо клацати по черзі по усім синім (блакитним) візитам -сайт каже "сорі зайнято обери інший" обираєте аж поки не почне погрожувати "видалю всі дані" ВІТАЮ це значить що слот ви обрали 🎉 Повертаєте в налаштуваннях в телефоні канадський пояс та час і вуаля ваш слот у вас в кабінеті (може прийти на мейл підтвердження що ви отримали візит який треба буде ще тричі підтвердити за 30,7 та 3 дні ??! ) якщо не прийде нічого страшного головне візит є.
-
Привіт всім! 👋 Мене звати Юля, живу в Етобіко і я в пошуку роботи. Вільно володію англійською мовою, з комп’ютером та офісними програмами на ТИ. Також маю досвід роботи сервером. Цікавить буквально будь-яка робота в GTA, я буду дуже вдячна за будь-які рекомендації, контакти чи можливості роботи. Дякую за підтримку! 🙏
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Це різні питання 1) речі/продукти/товари, які обмежені/заборонені для ввезення - це митні правила країни призначення (у даному випадку, Канади), а також транзитних країн, якщо такі є. 2) щодо ручної поклажі/багажу - це правила окремого авіаперевізника (бюджетні авіалінії мають більше обмежень за рахунок дешевизни квитків). В цілому, через Атлантику діють цілком нормальні правила, які дозволяють перевозити ручну поклажу/багаж стандартних розмірів. Але точні розміри звіряйте на сайті авіаперевізника
-
Подскажите пожалуйста нотариус, нужно оформить опекунство над младшим братом
-
Всем привет. Ребята, подскажите пожалуйста, нужно ли ребенку до 18 лет проходить медосмотр по прилёту? Спасибо
-
Спасибо
-
Добрый вечер! Подскажите, кто владеет информацией: если ребенку 8 лет visitor record только недавно продлили и новый паспорт сделали. Нужно ли вклеивать визу в паспорт?
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Всех приветствую 🙂 Я сертифицированный онлайн тренер и диетолог 🍏 Работаю с индивидуальным подходом, помогу вам: Похудеть и сделать красивую фигуру Устранить проблемы со спиной С эмоциональным перееданием и ресурсным состоянием Провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и первая тренировка в ПОДАРОК 🎁
-
Предполагает ли документ пересечение границы или Visitor Records - это сугубо внутренний документ? Дело не в когда ( когда может наступить внезапно.), а возможно ли.
-
Дякую!