Toronto Newcomers
-
Французи бережуть свою мову, культуру, тому модуть боляче сприймати, коли їх обслуговують англійською. Навіть діти у Quebec часто спілкуються англійською, і це дня місцевих старожилів виклик. Мені Монреаль, Квебек Сіті подобаються, відчувається Європа, інший ритм життя, ресторани... Ніхто не робив зауважень, що не спілкуюся французькою (але ми їздили як туристи). В Торонто для мене більше можливостей, цікавіше життя, більше драйву. Але найточніше буде сказати: всюди добре, але найкраще там, де нас немає ;) Від себе скажу: найкраще там, де ти почуваєшся як вдома.
-
Живу тут близько 2,5 років) Квебек відвідували чотири рази , від декількох днів до тижня Я розумію їх , вони бережуть свою культуру та мову , але попри це до нас було завжди максимально привітне ставлення всюди Люди там для мене інші, від них віє культурою , вони виглядають більш спокійними, більш щасливими, там не застанеш людей у піжамі зазвичай чи зі штанами на рівні колін В Торонто ви зустрінете всі барви) Маркхем доволі як на мене спокійний район, азіати самі по собі не токсики , так що проблем не повинно бути , краще запастись авто, адже ви скоро відчуєте всі переваги роботи ттс) А так я однозначно бажаю вам успіху і опиратись лише на власні відчуття🙂
-
Дякую , маю права але не обновив ( не було часу , хочу мотоцикл завжди була мрIя
-
А так вообще где украинцы тусуются? Где можно поволонтерить ? 37 лет , без детей , люблю спорт
-
Чому ?
-
Всем привет. В свете последних событий, на сколько вы ощутили подорожание продуктов?
-
И после тарифов будет хуже…
-
Тяжелые времена по ходу начнутся
-
Та нет по брикетам сырным сужу, вроде бы 3$ были в 23 году, уже 9😂
-
В половину дороже стали многие продукты