Toronto Newcomers
-
Що ж тут в Канаді все так складно не як у людей
-
Я вже знайшла, треба новий робити 😩😩😩 і заново платити 255 доларів і чекати на нього 😒
-
Как по мне тут все легко, реально для дебилов сделано
-
Мед комиссию сдавали?
-
Хуй Путина он видел разве что)
-
BeHc xyuJlo e6aHoe
-
В звʼязку з переїздом здаємо квартиру: 🏠 2 bedroom + 2 private bathrooms 🚇 Будинок на Yonge/Lawrence. 6 хвилин пішки до Lawrence TTC Station 🛋️ Квартира обладнана всім необхідним + залишимо частину меблів. Два ліжка, кухонний стіл та стільці, та інше. 🗓️ З 15/31 березня по 31 липня. Далі контракт можна продовжити з ленд лордом 💵 Ціна: $2900/міс. Оплата за перший і останній місяць
-
Набираю на роботу працівників в USA , відкриваємо work green card на 10 років. Залишилось місць 1. Деталі в приват.
-
📸👕 Ищу в Торонто парней для бесплатных фотосъемок (желательно модельной внешности, возраст 22-30 лет.) Нужно сделать фотографии в нескольких локациях города для бренда одежды. В удобный для вас день, будни/выходные. + Сделаю для вас бесплатно фотосъемку в городе, реализуем вашу идею. Пишите, не стесняйтесь 🎁👍🏻💪🏼🤝📷👕
-
Я також можу поділитися контактом відмінного бухгалтера
-
Доброго дня ,можливо хтось буде летіти з України та зможе взяти таких 3 маски для волосся по 300 мл? Не безкоштовно