Toronto Newcomers
-
Дякую
-
А еще можно бесплатно взять карточку presto в библиотеке и загружать на нее деньги.
-
Всем привет! Получили пару машинок на прошлой неделе. 2017 Dodge Journey GT - 7 мест, кожаный салон, чистый карфакс, дистанционный старт, полный привод и 2 сета колес. 156000 км - $12 700 2014 Dodge Grand Caravan SE - 7 мест, 1 владелец, чистый карфакс, stow n go. $12 700. Это официальный дилер dodge - находимся в Оквилле, пишите если есть вопросы! Нашим скидка!!
-
Если есть в наличии, да
-
Всім привіт, Шукаємо майстрів манікюру в мережу салонів краси ONE Touch 📍2193 Queen St E, Торонто 📍266 Adelaide St W, Торонто ✔️Досвід роботи від 1 року ✔️Англійська (intermediate) Чекаємо на Ваші резюме та фото робіт на email [email protected]
-
Ліцензований остеопат у Торонто. Понад 10 років пропрацював остеопатом, масажистом в Україні. Моя терапія допоможе: зняти втому, відновиться після травм, прибрати головний біль, позбудеться зайвої ваги, прибрати м'язові спазми та затискачі, а також відновити емоційне тло. Є можливість як прийняти у себе, так і доїхати до Вас додому.
-
Гайз🚨 Будь ласка, не забуваємо донатити для наших військових Ми їм зараз надзвичайно необхідні Зараз триває збір для 6-го батальйону Азов, де служить мій хороший знайомий Я б була вдячна якби ви підтримали збір - додатково , при донаті від 100 грн маєте можливість прийняти в участі розіграшу BMW 😌 Посилання на пост www.instagram.com/share/BAWlR1BFmi Посилання на банку send.monobank.ua/jar/9HFhqq6TUQ?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAabuB3GyA83QIicjYP9pzl3M11ID1RnfrRMEY1ZtHrxEHgvzMnshdsaPJtM_aem_MQvbWsmgT9OngYp3k34VDA
-
Need a U.S. Visa Appointment in Canada? We help you secure slots quickly and hassle-free in Ottawa, Toronto, Calgary, and Vancouver! ✅ Fast & Reliable Scheduling ✅ Expert Guidance ✅ DS-160 Form Filing Assistance ✅ Interview Preparation for 100% Success 📅 Available Early Dates: 📍 Calgary: March slots open 📍 Vancouver: May slots open 📍 Toronto: May/June slots open 📍 Ottawa: April/May slots open 📞 Contact us now! +1 (647) 869-1036 100% Genuine Service | Trusted & Proven Results
-
Здається кімната в бейсменті з 27 березня по 27 квітня – $900 (все включено) (ТІЛЬКИ НА МІСЯЦЬ) 📍 Адреса: 25 Gentian Drive, Etobicoke Пропоную затишну кімнату з усіма необхідними меблями. Також залишаю деякі продукти: гречку, рис, вівсянку, газовану та питну воду. ✅ У бейсменті проживає ще три людини – усі спокійні, не шумні ✅ У будинку завжди тиша, немає гулянок та зайвого шуму ✅ Спільна кухня та душ ✅ Є окремий холодильник ✅ Є пральна та сушильна машина ✅ Одне паркомісце ✅ Є вся необхідна посуда ✅ Є засоби для миття посуду ✅ Є основні приправи, включаючи сіль ✅ Залишаю пральний порошок ✅ У кімнаті є електрочайник і маленька електроплита ✅ $900 – все включено, ніяких додаткових оплат ✅ За потреби можу залишити постільну білизну ✅ Дати заїзду та виїзду можна трохи змістити, якщо потрібно ✅ Поруч з будинком є автобусна зупинка Якщо вас цікавить, пишіть або дзвоніть 4376775120