Toronto Newcomers
-
Так так
-
В выходные?
-
Ой я їздила з НЙ в даун на роботу так місяць, поки жили у друзів, це був треш, зранку ще норм, а в обід 2,5 годин в дорозі і змінюєш 4 транспорти🤠🔫
-
Глянь на kjjj Torontovka .ком
-
Да они строят новую линию метро в районе St Clair. Перекрывают по выходным все. Но я б не сказала что это прям большие неудобства, они пускают шатлы те быстро ездят. Пока не купила машину пару раз так в даунтаун ездила и было ок
-
Шукаю будь-яку роботу , де можливо отримати гроші потижнево , будьласко допоможіть великі проблеми з житлом та грошима
-
Майже кожні вихідні така ситуація
-
Ищу комнату Для себя 1 девушка, без животных До 1000$ предпочтительно: Etobicoke, York, North York Спасибо🙏🏻🤍
-
Маю два білети
-
Доброго дня, Хочу продати квитки на Калуш о 8 вечора
-
Какие есть варианты сделать скидку на проезд по престо (cuaet)? Поделитесь своим опытом пжл
-
Евгений +14168884267
-
Відправляли з України . Meest. Посилка прийшла через 16 днів. Оплата за 1 кг ваги -280.00 гивень + заявлена вартість (ми оцінили 100$США) приблизно 1000 гривень. Вага була 9 кг
-
Привет! youtu.be/rS7L4lsaGOs
-
You need to be an admin to do this.
-
User Nataly has 2/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
User Nataly has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Як інфантильно: прогаяти час на те, щоб знайти всі мої повідомлення у чаті і покласти смайлики 💩 бо я образила-відреагувала 💩на повідомлення з хамством Око за око😂😂😂
29 Jan 2023, 10:47
11826/117306
about 10 hours ago