Toronto Newcomers
-
До теми антибіотиків: чув від різних людей, що в США та Канаді, на відміну від України, антибіотики прописують дуже часто. Є гостра проблема, ОРВІ - на тобі антибіотики. Українці, які звикли, що антибіотики слід приймати більш як "крайній" захід, коли іншими медикаментами (не антибіотиками) не вдалося вирішити проблему, не завжди готові перелаштуватися. При цьому американці взагалі не паряться - лікар прописав, згачить приймають. І це реально допомагає. Який підхід краще - я не знаю (бо не медик, і не судіть строго). Але ось така відмінність є.
-
Спасибо большое за совет и за то что постарались грамотно закончить тот ненужный спор) Понятное дело что я бы не послушалась первого попавшегося совета из чата и тут же следовала рекомендациям) Учитывая ещё тот момент что я просто спросила в какую больницу мне идти) Но слава богу все обошлось, единственный минус - антибиотики все таки пришлось принимать, а они так же дают свои побочки 🙈
-
Я не бачила вашу клінічну картину тому не могла вам сказати «пийте антибіотик» Для мене це абсурд , говорити незнайомій людині в інтернеті пийте антибіотики не бачивши її Так як і написала вище, є різні види ангіни і не всі лікуються антибіотиками) Я не виступала проти антибіотиків, я виступала проти призначень лікування через чат Я щиро рада, що вам лікар назначив лікування і вам стало краще , бережіть себе 🙃
-
Чтобы закончить эту дисскусию, могу сказать то что была в эмердженси и мне прописали антибиотики По виду горла и температуры 39 выходила как фолликулярная или лакунарная ангина Конечно же мне никто не брал мазок там хахаха а прописали так Но антибиотики помогли и температура спала на следующий же день) Так что все таки без антибиотиков не обошлось 🤕
-
Tinder.com
-
Дякую