Toronto Newcomers
-
Nissan Versa
-
Нет, именно York. Jane / Bloor
-
Указал York
-
У меня сейчас открыт въезд в штаты по программе U4U. Но если поехать и выехать в течение двух лет, то больше по этой программе нельзя будет въехать
-
Я тоже так думал, но мне засчитали украинский опыт. Плачу 160 долларов в месяц за машину 2012 года
-
Є чимало анекдотів на цю тему. Багато років тому підходжу до книжної лавки, там один чоловік старанно читає кримінальний кодекс, а потім коментар до нього. Через 5 хвилин вирішив спитати, що він шукає. Каже, у мене справа кримінальна в суді, хочу свої права знати. Кажу, то вам треба кримінальний процесуальний. А він такий: "А що, і такий кодекс є?!" Уявляєте, наскільки він себе ефективно зможе захистити. Але то таке, кожен обирає в міру свого горизонту. Є чимало нюансів, про які більшість починають замислюватися на етапі, коли треба виправляти вже допущені помилки
-
I appreciate this wonderful woman Elizabeth Taylor and I will always share the good news to the world I made it out for the very first time I tried out his platform you're the best . God bless you maximum and your team t.me/joinchat/thglH2JWy_A0MzM0