Toronto Newcomers
-
Всім привіт Я тату майстер з України. Запрошую бажаючих Хто давно мріяв зробити тату? Студія знаходиться в Торонто Моя інста instagram.com/100evatattoo?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Запрошую на нарощування вій, корекцію, фарбування і довготривалу укладку брів, перманентний макіяж♥️ Локація: Midtown, Toronto 118 Balliol St (одразу біля станції метро) ✔️Майстер з досвідом роботи понад 8 років ✔️Матеріали преміум класу ✔️ 100% наповнення ✔️ Процедура займає близько 2 годин instagram.com/adriana_lash_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= Всі деталі в приват 💌
-
Якщо би ви працювали юристом чи старшим юристом в Торонто, або лікарем, що означало б, що ви маєте місцеву освіту, склали місцеві іспити, оплатили не один десяток КАДів за освіту і сертифікати/іспити, то така висококваліфікована робота і наявність ліцензій - показує зв'язок із Канадою (провінцією). Вам не вигідно їхати в іншу країну і починати все заново. А якщо ви ITшник, і вам не треба ніякі місцеві університети, ліцензії та екзамени, то ви можете так само спробувати знайти собі роботу в США і залишитись там, до речі, як багато хто і робить. У міграційній службі є своя статистика. І я не хочу сказати, що не дадуть візу - цілком можуть дати. Але не буде дивним, якщо і відмовлять. Бо зараз війна. І тяжко повірити, що громадяни воюючої країни обрали саме цей час, щоб помилуватися Нью-Йорком, коли бомблять їх міста. А візи дають/не дають на підставі внутрішнього переконання офіцера. Він нічого доводити і пояснювати не буде (один вважає, що можна видавати, а інший - що не на часі). От і все.
-
Подскажите, кто-нибудь делал study permit находясь уже в Канаде? Можете, пожалуйста, кинуть ссылку? Нигде не могу найти саму анкету для заполнения. Прилетели недавно, у офицера для детей просили и WP, и SP. В итоге выдали только ворк и сказали по ней ребенок может учиться. Но стади все равно нужен.
-
Якщо в мене будуть новини, я одразу напишу. Як experience.
-
Самі подумайте, які тісні зв'язки українців з Канадою, якщо українці приїхали з України / країн Європи кілька місяців тому, навіть, якщо мають роботу в Канаді. Тим більше, коли громадяни вооючої країни просять туристичну візу, то вони за всіма правилами класично розцінюються як потенційні біженці від війни. І мають бути переконливі докази, що аплікант - саме турист.
-
пффф, вот в ее письме вот такой указан: 905-898-3815 x1255 , рабочий видно.
-
[email protected] Елена, страховой агент, разговаривает на русском, если нужно.
-
я через страхового агента делал, могу дать ее контакты.