Toronto Newcomers
-
Ладно мужики харе, раз в два дня кидаю пост, нет никакого спама
-
Меня вообще не напрягает, чат читаю раз в неделю, но явных результатов по рекламе не вижу, к сожалению, поэтому, скорее всего, она не такая актуальная. Было бы неплохо указать еще пробега туда, может быть, это подняло бы спрос?
-
Вы меня раскусили))))
-
Треба шукати потенційних клієнтів в тих місіях, де потенційні клієнти шукають
-
Вот вот…
-
Так это, по спросу, так сказать... Дело ваше, но при существовании маркетплейса и киджиджи....
-
Что за жаба у нас тут?)
-
А школу английского тут рекламят по 7 раз в день) вы молчите😂
-
Уже не первый пишет, но всем все норм:) И, что самое интересное, никто не берет такую замечательную машину...
-
Реал часто спамите
-
Удачі в продажу
-
Дешевле доставки икеи только u haul
-
Оценщиков я не заказывал, коментаторов тоже. Скучно?
-
Ну так иди спать и не смотри. Обьективно же?
-
Кожен день бачу рекламу, може на фейсбуці хочаб будете продавати вже? Та ц ціна може завелика? За 9500 можна mdx 11-12 взяти на такому фулі, що ця соренто на тряпочці і рядом не стояла. Ну обьєктивно же
-
Доставка ікея найліпший і найдешевший варіант
-
Вам не набридло?
-
Нещодавно переписувався з одним новоприбулим, то він з дівчиною приїхав ще в кінці серпня. І йому продовжили перебування в безкоштовному готелі. Ще досі там, поки живе.
-
привіт, я майстер з нарощування вій, з досвідом. Знаходжуся я Торонто, район скарборо) можу розповісти як доїхати з центру) буду рада вас бачити ціна 45 cad instagram.com/lashes.for.you__?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Комусь продливав червоний хрест готель після 2 тижнів, є такі винятки?
29 Jan 2023, 10:47
12884/116825
25 minutes ago