Toronto Newcomers
-
Я не порівнюю, бо ще не мала можливості стикнутись з канадською медициною (ми всі по черзі похворіли, то так і лікувались - чай з імбиром , лимоном і медом 😅 До лікаря не ходили , звичайна простуда , багато теплого пиття , сон і провітрювання приміщення) Але згадала нашу дитячу лікарку в Україні , яка при любому діагнозі , чи то просто насморк, чи горло, чи алергічний кашель - виписувала антибіотик 🤦♀️
-
youtu.be/ABU1-Pi-bWA
-
Загляните сюда.
-
В Etobicoke нет такого
-
Да, они разные по районам. Ещё говорят Старски по продуктам нам близок. Я правда не бывал ещё.
-
Шкода, що у вас такий досвід з лікарями України Де б я не була однозначно можу сказати, що таких лікарів як у нас потрібно ще пошукати! І це я вам говорю і як пацієнт, і я к лікар Звісно, що мова не за всіх , проте беремо до у ваги дійсно лікарів Вони золоті, проте багато хто їх не шанував до того, як не побачили систему медицини в Європі чи інших країнах
-
Тю. Нофрилс на Янг и Стилс всегда куча такого добра. И творог, и пельмени, и бублики... Ну и гречка, само-собой. Даже борщ есть в банках. Правда с какой-то радости российский...