Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Не могу оправдывать канадскую медицину, сама в шоке. Мой Малой уже больше месяца из болячки в болячку переходит, никак вычухать не могу. Два раз в больнице были. Кроме чая с имбирем и паффера с сальбутамолом нам ничего не назначают. Но, справедливости ради, тесты на ковид здесь лежат в каждом магазине на кассе. Зашёл - взял. Бесплатно. У меня на работе на каждом этаже есть место, где стоят коробки с тестами. У мужа на работе тоже тесты в свободном доступе. Мы так сдуру взяли 3 упаковки тестов, а в них в каждой по 5 систем оказалось.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1323386503T Offline
    t1323386503T Offline
    Vincent
    wrote on last edited by
    Привет всем, сняли жилье, присмотрели кровати и матрасы, вопрос...как экономнее всего доставить по Торонто, и кто пользовался уже furniture bank, потому что обставить все сразу не выйдет, по сути только бедфрейм и матрасы купим, ну и мелочь, может кто при бусе и за недорого мог бы завести. Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t452548507T Offline
    t452548507T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Спасибо, да уж канадцы умеют считать деньги
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Ох, згадала як ми з мамою(71 рік) в Україні захворіли і як нас ганяли по переповнених хворими поліклініках в пік сезону захворювань 🤯 Тест на ковід здати був ще той квест , або у кілометровій черзі стояти на вулиці (і січні), де купа хворих людей і всі кашляють, або їхати в приватну і платити купу грошей . Тож не згодна абсолютно про те, що в Україні медицина краща і все швидше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Сімейний лікар це прекрасно, в моєї мами теж був такий, але комплексно, спеціалісти, це просто жах, не дай боже нікому такого пережити, втратити безліч коштів бо все платно і головне життя людини, це трапляється досить часто нажаль в Україні
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281901741T Offline
    t1281901741T Offline
    Nikola Tesla
    wrote on last edited by
    Не зовім ясно, вилікували вашу дитину в Канаді або ні?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    В нас в Україні чудовий сімейний лікар.ставить правильні діагнози. Спасла мою дитину вчасно направивши в лікарню,правильно поставивши діагноз. Я це пишу зі свого досвіду,можливо,нам не повезло з медсестрою на рецепш в поліклініці.некомпетентна працівниця попалася. В нас залишилися негативні враження. Це наш досвід !!! Всім миру і здоров'я!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Справа не мові,її чудово знає син і вільно володіє нею. Справа у некомпетентності і байдужості працівників. Я питала в людей,які тут живуть вже більше 15 років. Тут це норма. А в Україні,так,прямо в кабінеті при прийомі у лікаря,зробили тест на коаід. Ніхто не казав,що йдіть шукайте,купіть,принесіть!!! Це моразм не мати таких елементарних речей у медзакладі. Це незрозуміло,чому така байдужість до хворих. Місцеві кажуть,що це норма,можна з температурою прочекати і 3-4 години. Поки не викличуть до лікаря. Дай Боже,нікому не хворіти,тим більше тут,в Канаді!!! Всім здоров'я!!! І миру
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Мову знає добре мій син!!!! Проблема не в тому,а просто ставлення до своїх обов'язків і пацієнтів жахливе!!! Додому я повернуся,обов'язково!!! Без вашої поради,коли закінчиться війна,обов'язково!!!! І сімейний лікар в нас в Україні від Бога,талановитий і діагнози і все інше чудово робить. Якщо вас це якимось чином зачепило,проходьте мимо,не відповідайте на коментарі. Зауважу,ви всім так їдко відповідаєте. Будьте добріші і будьте здорові!!! Можете не відповідати😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t5671395521
    wrote on last edited by
    🌏Міжнародна фінансова допомога🇺🇦 💵Допомога від міжнародних компаній ООН, Червоний Хрест, ЮНІСЕФ❗️ 📃Сайт : @edopomogaworld_bot
    1 Reply Last reply
    0
  • t660983812T Offline
    t660983812T Offline
    Kate Stopina
    wrote on last edited by
    Тоже интересно) а когда начинают ходить по домам?
    1 Reply Last reply
    0
  • t467386416T Offline
    t467386416T Offline
    Светлана Глотка
    wrote on last edited by
    Послушаю! 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Ми купляли машину у дилера яка коштує 22000, а на «виході» назбиралось на 32000😆 плюс ще якщо береш в кркдит, то 5% річних, це десь 1000 в рік. Там не тільки податок ти платиш, там ще доставка 2000, 100$ за номер, 60$ реєстрація на той номер, короче по трошку і вийшла норм сума
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    В Україні ви підете і купите ліки за гроші, і не дай боже вам дізнатися яка в Україні насправді медицина, не коли горличко болить а щось серйозне, бо я нажаль з цим зіштовхнулася і втратила маму, так що може тут і жахлива, але в нас ще жахливіша
    1 Reply Last reply
    0
  • t308703565T Offline
    t308703565T Offline
    Кирилл Громов
    wrote on last edited by
    Кто то знает, есть в Торонто улицы украшенные к хелоувину? Не 1-2 дома, а вот участок тематический
    1 Reply Last reply
    0
  • t660983812T Offline
    t660983812T Offline
    Kate Stopina
    wrote on last edited by
    ну написала людина з нотою настільгії. Коли хворіють діти, усі мами відчувають стрес і хочуть кричати про допомогу. Алла, мені дуже шкода, що це сталося з вами. Всі ми проходимо несприятливий досвід. Я сподіваюся згодом ви знайдете і свого лікаря і ваших знань англійської буде достатньо. Потрібен час на адаптацію. Бажаю вам та вашій родині бути здоровими. сил вам і терпіння. я думаю, Алла хотіла це почути. Усі ми люди. 😉❤️ Аліса, вас теж обняла.
    1 Reply Last reply
    0
  • t182991259T Offline
    t182991259T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    У дилера акуры
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia Sina
    wrote on last edited by
    А у кого вы покупали, поделитесь пжл? Можете в личку, чтоб тут не засорять деталями
    1 Reply Last reply
    0
  • t335103789T Offline
    t335103789T Offline
    Alissa Al
    wrote on last edited by
    І так, це не одиничний випадок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335103789T Offline
    t335103789T Offline
    Alissa Al
    wrote on last edited by
    Ага, суперські поділилася досвідом: розписала як в Україні прекрасно (а насправді ніт!), а в Канаді погано (буває, тут не ідеально, досвіди, згодна, різні), а не як проходить процедура. Замість того, щоб замислитися, що не так й, можливо, запитатися, як покращити ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags