Toronto Newcomers
-
Доброго дня, так
-
Вот как Дмитрий выше написал - проверьте баланс в приложении банка. Никакие уведомления не приходили
-
Привіт друзі Ми вчора прилетіли в Торонто, хочу поділитись досвідом , може комусь буде корисно По прильоту отримали work permit , та пішли до організації червоний хрест Запитали чи можна отримати на кілька днів житло Нам надали безкоштовно житло в готелі на 14 днів , також нам дали сім карти безкоштовно на 30 днів , а також кредитну карту на 300cad Ми дуже вдячні червоному хресту , там дуже милі і приємні люди які допомагають та все пояснюють , тому хто скоро буде летіти не хвилюйтесь - все буде добре 🥰
-
Речь о том что жилье в аренду не бесконечно как и в любом городе))) ну отсюда и подорожание и конкуренция и конкурс арендаторов. Было б много предложений люди бы сюда и в др группы не писали, что не можем найти..лично я в августе в первые дни прозвона по обьявлениям двадцати с разных сайтов получила ответ что уже сдано!
-
Добрий день. Моя донька (21р) у вівторок прилетіла до Торонто, надали готель на 14 дн. Почала оформлювати доки, у великому стресі бо сама, можливо хтось мешкає в цьому готелі наші дівчата або неподалік для спілкування бо дуже важко одній. Локація готелю тут :