Toronto Newcomers
-
До маків треба бути готовим. Інша клавіатура, хотключі, програми, ліцензії і тд. Для звичайного користувача звичайного ноута на вінді достатньо. Саме я брав не мак, бо мені треба убунту + вінда
-
До речі, так, якщо посидіти повибирати, то є купа кращих варіантів. Ще, мабуть, навіть зекономити десь вийде. Я взяв перший, який "підійшов". а також трішки інфи - У BestBuy була проблема, що вони приймають тільки Канадські банківські картки. А також, при помилці оплати треба чекати менше доби, щоб спробувати оплатити ще раз. Револют, і, здається, моно, не пройшли
-
MSI Katana GF66 Для роботи швидкий, аж занадто. Тягне без проблем будь що. Може грітися/шуміти від великого навантаження. www.bestbuy.ca/en-ca/product/msi-katana-gf66-15-6-gaming-laptop-black-intel-core-i7-11800h-1tb-ssd-16gb-ram-rtx-3060-win-11/15942761
-
Придбав ноут в Торонто, йшов з віндою Також були встановлені, здається, антивірус, браузер і ще щось
-
Значит, через неделю, когда у вас будут данные карты на руках, оформляете 3к госпомощи. Она идёт 3-5 дней. Потом, если это необходимо (будут проверять счета в банках и наличие доходов) подаётесь на провинциальную помощь. Учтите, что если вы живёте с партнёром больше года, то должны подаваться оба
-
Да, хорошо спасибо. Сейчас этим занимаюсь. Сегодня получил sin, купил карту для проезда зашёл в банк, что интересно Я так понимаю только CIBС банки даёт условия обслуживания на 2 года бесплатно, а другие банки на 1 год или здесь есть какая-то замануха. Сам банк CIBС считается хорошим? И что интересно запись в банк только на следующей неделе. Завтра хочу Ohip офромить.